Artă digitală cu WEAVE SILK

From Sunday, October 9, 2022 12:00 AM
to Thursday, October 13, 2022 12:00 AM

Liceul Teoretic "Traian" - Constanța

Open in-person activity

Romanian

Strada Traian, 900720, Constanța, ROU

Demersul didactic reprezintă o introducere în utilizarea aplicației interactive „Weave Silk: Interactive Generative Art”, instrument online pentru crearea artei digitale cu ajutorul căreia elevii reușesc să descopere expresii inedite, valențe și posibilități de exprimare nelimitate. Pe măsură ce elevii sunt implicați în diferite activități creative bazate pe utilizarea de informații care au ca rezultat produse în format digital, ei creează și împărtășesc mici opera de artă, învață importante concepte referitoare la artă, design, și în același timp învață să fie creativi, să gândească sistematic și să lucreze în echipă. Creațiile lor artistice sunt produse exclusiv - sau sunt modificate, prelucrate - printr-un proces computerizat.

https://liceultraian.ro/

    Secondary school
    Art and creativity

Nearby upcoming activities:

Învățăm, desenăm, colorăm prin coduri
Mon, Oct 9, 2023 12:00 AM
Elevii vor învăța să deseneze după coduri date personaje, siluete, figurine.
Educație Parentală
Wed, Oct 4, 2023 5:00 PM
Dnele educatoare Rîșnoveanu Nicoleta și Neagoe Tatiana derulează un curs de Educație Parentala cu parinții Grupei Albinuțe, în calitate de formatori. Cursul este in colaborare cu Asociatia Holtis, UNICEF și Centrul Step by Step. Aceștia descoperă ca părinții sunt fundamentul familei și abilitățile pozitive de părinte nu sunt ceva înăscut, ele se învață. Parentalitatea este cea mai importantă și motivantă menire. Stresul este o componentă normală a vieții și a rolului de părinte. Reducerea stresului ne ajută să avem mai mult control asupra vieții noastre. Abordarea eficientă a stresului este foarte importantă pentru a fi părinți mai înțelepti. Cursul are 10 module si se derulează în fiecare miercuri la gradinita. Va prezentăm unele aspecte din desfășurarea cursului. La sfarșitul cursului, părinții vor primi diplome si mapa de la curs cu sfaturi. “Important nu este ceea ce ți se întâmplă, ci felul cum reacționezi” -Hans Selye-medic austriac
Ozobot race
Mon, Oct 23, 2023 8:00 AM
With ozobot a minuature smart robot student Will learn Basic coding concepts succes a cauze /efect criticat thinking and debugging usink markets. Thus practical experience în additional to being educational îs extremely fun!