"CodyRoby vrea la scoala"

Organized by:

Colegiul National "Constantin Cantacuzino" Targoviste

Happening at:

Colegiul National Constantin Cantacuzino, Strada George Cair, Targoviste, Târgoviste, Dâmbovita, ROU

From Monday, October 14, 2019 2:00 PM
to Monday, October 14, 2019 3:00 PM

Description:

Aceasta lectie prezinta o activitate de programare necomputerizata care ii antreneaza pe elevi intr-un joc de cooperare/competitie menit sa ii familiarizeze cu principiile de baza ale programarii. Elevii primesc cate o fisa cu retea matematica pe care sunt trecute cateva elemente esentiale: CodyRoby, scoala, obstacole, treceri de pietoni cu semafoare. Fiecare elev (sau in perechi) trebuie sa gaseasca cel mai bun drum pe care va merge CodyRoby spre scoala, avand grija sa ocoleasca obstacolele si sa treaca pe la toate trecerile de pietoni. Sarcina elevilor este de a scrie apoi si codul dupa care CodyRoby se va ghida pentru a ajunge la scoala (folosim jetoanele din kit-ul de pe site). Primul elev (pereche) care termina prezinta codul, iar altul vine sa verifice cu CodyRoby corectitudinea acestuia. Competitie: Cine a gasit cel mai scurt si corect drum?

This activity is for:

  • Elementary school students

Main themes:

  • Unplugged activities

Share the activity:

October 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Nearby upcoming activities:

"Un copil mic în lumea noilor tehnologii - amenințări și oportunități"

Mon, Feb 10, 2020 10:00 AM

ELEVI INVĂȚĂMANT PRIMAR 1. Luni, copiii participă la o prelegere și prezentare a unui film de animație despre riscurile asociate cu internetul. 2. Marți este o zi de robotică, copiii își programează singuri roboții și învață elementele de bază ale codificării. 3. Miercuri, copiii învață care sunt datele personale și cum să le protejeze. 4. Joi este ziua jocului și a jocurilor educaționale pe tablă multimedia, computer și tabletă. 5. Vineri, fiecare grup creează un poster (harta minții) despre amenințările și oportunitățile de dezvoltare pe care le aduc noile tehnologii.

Competențe Obținute-n Demersul Educativ

Thu, Oct 17, 2019 12:00 AM

Tehnologia evoluează rapid .Se schimbă modul în care lucrăm, comunicăm și gândim . Competențele digitale ne ajută să ne adaptăm realității din noua eră digitală , iar o limbă de circulație internațională ne ajută să colaborăm cu oameni din întreaga lume, să ne dezvoltăm creativitatea.Algoritmizarea , gândirea analitică sunt necesare în orice domeniu.

TO TEACH THE STUDENTS ABOUT CALCULATOR PROGRAMS AND TO BE RESPONSABILITY

Mon, Sep 16, 2019 8:30 AM

TO TEACH THE STUDENTS ABOUT CALCULATOR AND PROGRAMS OF INTERNET AND HOW THEY COULD BECOME EXCELLENT PROGRAMATORS IN IT AT INTERNATIONALS FIRMS