Kódolunk az Anyahajóban

From Monday, October 12, 2015 2:59 PM
to Wednesday, October 14, 2015 3:28 PM

Magyarország, Budapest

Other

szevirma@gmail.com

Budapest, Padlizsán u. 11-13, 1148 Magyarország

Az Anyahajó Stúdió is bekapcsolódik az EU CodeWeek programsorozatába. Az Ikt-val támogatott, komplex gyógypedagógiai fejlesztés során játékosan ismerkedünk a kódolással. A tableten a ScratchJr Android alkalmazást használjuk, a The Foos játékot pedig mind tableten, mind pedig asztali pc-ken.

    Elementary school students
    Basic programming concepts Web development Mobile app development Playful coding activities Game design
    Scratchjr The foos

Nearby upcoming activities:

Formáld a világod! <19 Szabadfogású Számítógép Verseny

Mon, Sep 14, 2020 12:00 AM

Sokat lógsz a telefonodon vagy a gépeden (különösen mostanában), de amit senki sem sejt, az az, hogy közben világmegváltó projekteket szervezel? Videókat készítesz és képeket manipulálsz művészeti alkotásaidhoz? Saját robotod készíti reggel a müzlidet, míg te lemodellezed hogy lehetne fölösleges ételt osztani a nélkülöző háztartásokba? Ha valamilyen mindennapi problémára digitális megoldást találtál és 19 éves vagy fiatalabb vagy, nevezz és küldd el nekünk kedvenc alkotásodat! Versenyünkre bármivel jelentkezhetsz, ami digitális eszközzel készült: lehet akár animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb digitális megoldás. A legfontosabb az eredeti ötlet és a kreativitás! Egy versenyző több pályaművel is ingyenesen nevezhet versenyünkre. Jelentkezhetsz egyénileg vagy csapatban is, ha nem töltötted még be a 19. évedet! Nevezhetsz Magyarországról és akár a határon túlról is. A zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat nyerhetnek és részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon Budapesten. Regisztráció: www.verseny.c3.hu

#petrikcodeweek 2020

Mon, Oct 12, 2020 8:00 AM

Újból egy hét kódolás, megint nem csak informatikusoknak!

Előzzük meg a tüzeket Minecraftban

Thu, Oct 8, 2020 10:00 AM

A Minecraft virtuális terében megmutatjuk hogyan előzzük meg a tüzeket a mesterséges itelligenciát felhasználva. Közben megismerkedhetsz a programozás világával, a logikai kapukkal és a ciklusokkal. Ha még nem programoztál, semmi gond, ugyanis az alapismeretekkel is segítünk. Továbbá megismerheted, milyen veszélyeket rejt a tűz az erdőkre és a településekre nézve a Minecraft virtuális világában illetve a való világban egyaránt. Az eseményt egy profi kódoló csapat kíséri végig, hogy biztos legyen a siker! Tőlük közben végig kérdezhetsz arról is, hogy milyen igazi programozónak lenni :) Gyere el! Nagy kaland lesz! Az interaktív esemény ingyenes és online webinár rendszeren keresztül kerül megszervezésre. Várunk szeretettel!