ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΓΙΝΑΝ ΠΑΛΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΓΙΝΑΝ ΠΑΛΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

From Thursday, October 24, 2024 9:56 PM
to Friday, October 25, 2024 9:57 PM

5ο Νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων

Open in-person activity

roulakedrou@gmail.com

Greek

Κρυονερίου 2 135 62, Άγιοι Ανάργυροι

Ξεκινάμε τη δραστηριότητα μας διαβάζοντας το παραμύθι της Μαρίας Γεωργίου “Φρουτοβιταμινοχώρα“.

Σύμφωνα με το παραμύθι τα μικρόβια εισβάλουν στη Φρουτοβιταμινιχώρα και σπέρνουν τη διχόνοια ανάμεσα στα φρούτα και τις βιταμίνες. Τη λύση δίνουν τα λαχανικά απο την Λαχανικοχώρα που συμφιλιώνουν τα φρούτα με τις βιταμίνες τους και στη συνέχεια διώχνουν τα μικρόβια απο τη χώρα τους. 

Στη δραστηριότητα μας η μελισσούλα bee-bot γίνεται κάθε φορά το φρούτο μας προγραμματίζεται να βρει τη βιταμίνη του και να κατευθυνθεί προς το μικρόβιο με σκοπό να το διώξει απο τη χώρα του!!

 

    Pre-primary education
    Basic programming concepts Unplugged activities Playful coding activities

Longitude: 23.730206
Latitude: 38.04011
Geoposition: 38.04011,23.730206

Nearby upcoming activities:

Computer Gaming and AI
Mon, Sep 30, 2024 11:32 AM

αφορά την ανάπτυξη παιχνιδιών με χρήση της τεχνητής νοημοσύνης (AI)

Απόδραση από τον κήπο
Mon, Apr 15, 2024 12:00 AM

Προγραμματίζουμε τη Bee-Bot να αποφύγει εμπόδια που αντιπροσωπεύουν λουλούδια ή έντομα για να αποδράσει από έναν κήπο.O κήπος αποτυπώνεται σε μια πίστα -χαλάκι ΒΕΕΒΟΤ. Αυτή η δραστηριότητα δημιουργήθηκε ως μέρος του  EU Code Week Local Training που διοργανώνεται από τους  επικεφαλής Leading Teachers   της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κώδικα στην Αθήνα.

Morse code
Tue, Oct 8, 2024 1:47 PM

Secret message for Primary school, Secondary school, Pre-primary education and High school students.