Educație Parentală

From Wednesday, October 4, 2023 5:00 PM
to Wednesday, December 20, 2023 5:00 PM

Asociația Holtis , UNICEF

Open in-person activity

nnicco67@yahoo.com

Romanian

Buzău, ROU

Dnele educatoare Rîșnoveanu Nicoleta și Neagoe Tatiana derulează un curs de Educație Parentala cu parinții Grupei Albinuțe, în calitate de formatori. Cursul este in colaborare cu Asociatia Holtis, UNICEF și Centrul Step by Step. Aceștia descoperă ca părinții sunt fundamentul familei și abilitățile pozitive de părinte nu sunt ceva înăscut, ele se învață. Parentalitatea este cea mai importantă și motivantă menire. Stresul este o componentă normală a vieții și a rolului de părinte. Reducerea stresului ne ajută să avem mai mult control asupra vieții noastre. Abordarea eficientă a stresului este foarte importantă pentru a fi părinți mai înțelepti. Cursul are 10 module si se derulează în fiecare miercuri la gradinita. Va prezentăm unele aspecte din desfășurarea cursului. La sfarșitul cursului, părinții vor primi diplome si mapa de la curs cu sfaturi. “Important nu este ceea ce ți se întâmplă, ci felul cum reacționezi” -Hans Selye-medic austriac

https://www.qie.ro/platforma/

    Pre-primary education Primary school
    Motivation and awareness raising

Nearby upcoming activities:

Învățăm, desenăm, colorăm prin coduri
Mon, Oct 9, 2023 12:00 AM
Elevii vor învăța să deseneze după coduri date personaje, siluete, figurine.
Eu pot, eu codez, eu mă bucur
Sat, Oct 7, 2023 12:00 PM

Elevii din diferite școli din țară și din străinătate vor desfășura activități distractive de codare a culorilor. Elevii vor programa cu ajutorul sistemelor de codare, vor folosi aplicația Quiver, vor folosi instrumente de desen pe Pixel Art, abordând teme de viață sănătoasă.

Art in Democracy
Tue, Jan 16, 2024 12:00 AM

Art in Democracy

Art offers new perspectives on life and creates original and useful ideas. Art also promotes empathy and well-being making people happy and ready to do something. 

Art reflects democracy and its values. As a result, people can voice their feelings, thoughts and identities freely. 

Here is the Wakelet where we will display our students' digital posters:

https://wakelet.com/i/invite?code=rw36nza8

This activity is part of the eTwinning project called 'Vote4Democracy' which gathered EPAS and non-EPAS schools from Europe.