Flags coding

From Sunday, October 8, 2023 12:00 AM
to Friday, October 13, 2023 12:00 AM

23ο Νηπιαγωγείο Σταυρούπολης

Open in-person activity

Athapalaio@yahoo.com

Greek

23o Nηπιαγωγείο Σταυρούπολης Γληνού 56431 Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Μέσα από μια σειρά ποικίλων και ευχάριστες δραστηριότητες τα παιδιά για την οσχολική και την πρώτη σχολική ηλικία που κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε μια λγοριθμική σκέψη και τον προγραμματισμό και συγχρόνως θα γνωρίσουν τα σήματα διαφορετικών χωρών.

Δραστηριότητα. Τα παιδιά καλούνται να λύσουν τον χρωματικό κώδικα και να αποκαλύψουν τη σημαία που κρύβεται πίσω από αυτόν. Μπορούν να δημιουργήσουν τους δικούς τους κώδικες και να τους μοιραστούν μεταξύ τους ανακαλύπτοντας νέες σημαίες. Zapply code ες και να μοιραστούν κώδικες. ύν τον κωδικό της με τους συνεργάτες τους.

    Pre-primary education
    Robotics Unplugged activities Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

The lost shoes of the octopus
Mon, Oct 14, 2024 9:15 AM

The octopus that was swimming at the bottom of the sea lost its 8 shoes.

We create a game track in the square frame by placing obstacles (sharks) and the lost shoes of the octopus.

Don't forget the starting point and the end of the route.

Once you've finished creating the track, you're ready to play another game track prepared by another school, finding the octopus's shoes and driving it to the finish line!

" Ο 'Ελμερ και τα χρώματα"
Mon, Oct 14, 2024 2:13 PM

Τα  παιδιά με τη χρήση της Bee bot ανακαλύπτουν τα χρώματα που προκύπτουν από την ανάμειξη των βασικών, ώστε να βοηθήσουν τον Έλμερ να φτιάξει τα χρώματα που χρειάζονται οι φίλοι του για να γίνουν παρδαλοί όπως κ αυτός. Η δραστηριότητα περιλαμβάνει προγραμματισμό επίλυση γρίφων και ανάμειξη χρωμάτων.

«ο Ελμερ και τα χρώματα»
Mon, Oct 14, 2024 6:35 PM

Τα παιδια με την χρήση της Bee bot , ανακαλύπτουν τα χρώματα που προκύπτουν από την ανάμειξη των βασικών, ώστε να βοηθήσουν τον Έλμερ να φτιάξει τα χρώματα που χρειάζονται οι φίλοι του για να γίνουν παρδαλοί όπως κι αυτός. Η δραστηριότητα περιλαμβάνει προγραμματισμό , επίλυση γρίφων και ανάμειξη χρωμάτων.