Tombala ile okuyorum

From Monday, October 9, 2023 9:00 AM
to Wednesday, April 30, 2025 9:00 AM

1.sinif etkinlikleri

Open in-person activity

bayindirinci1@gmail.com

Turkish

Beykoz Atatürk İÖO, Çubuklu, Vatan Caddesi 2, 34805, Beykoz, İstanbul, TUR

öğrendiğimiz harflerle kelimeler oluşturuldu ve tombalaya karışık olarak yerleştirildi.ogretmen hangi kelimeyi tombala poşetinden çekiyorsa çocuklar onu bulup sonra da tombalada yerini bulup kapatıyorlar.

    Primary school
    Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

Kavacık Borsa İstanbul Ortaokulu
Mon, Oct 14, 2024 12:56 PM

Avrupa Kodlama Haftası boyunca öğrencilerimiz, Code.org sitesindeki Kod Saati etkinlikleri, Scratch ve Mblock gibi blok tabanlı kodlama araçları kullanarak kodlama yaptılar. Arduino ile proje geliştiren öğrencilerimiz, projelerini arkadaşlarına tanıttı. Ayrıca, yapay zekanın önemini ve görsel oluşturma gibi amaçlarla kullanılan yapay zeka araçlarını tanıttığımız bir pano oluşturduk. 

Öğrencilerimiz, yapay zekayı daha iyi anlamak için Code.org sitesindeki “Okyanuslar İçin Yapay Zekâ” etkinliğini tamamladılar. Avrupa Kodlama Haftası'ndaki etkinliklerle öğrencilerimizi kodlamayla tanıştırmayı, bilgilerini pekiştirmeyi, kodlamanın temelleri konusunda farkındalık kazandırmayı ve bilgi işlemsel düşünme becerileri edinmelerini sağlamayı amaçlıyoruz.

CODEWEEK-CODEYEAR
Fri, Oct 25, 2024 2:12 PM

Hayatımızın her aşamasında var olan kodlamanın mantığını kavramaya yarayan bir etkinlik. Kodlama aynı zamanda hayatımızı planlamada da etkili. Projemiz bu konuda farkındalık oluşturacaktır.

Kodla Büyü ile Kodlama Etkinliği
Fri, Oct 18, 2024 10:34 AM

Kodla büyü platformunda öğrencilere blok tabanlı kodlama etkinliği yapılması.