Sac A Maths

From Tuesday, April 2, 2024 12:00 AM
to Friday, April 5, 2024 12:00 AM

Collège de l'Astarac

Open in-person activity

0320035P@ac-toulouse.fr

French

Avenue d'Artagnan, 32300, Mirande, Gers, Occitanie, FRA

Présentation des Sacs à Maths

    Secondary school
    Motivation and awareness raising

Nearby upcoming activities:

Sacs à Maths
Mon, Sep 4, 2023 12:00 AM

L’association Les Maths en Scène déploie des sacs à emprunter gratuitement qui contiennent au moins un jeu mathématique, un livre et des activités de programmation à découvrir en famille. ce dispositif s’adapte à tous les niveaux, de la maternelle au lycée.

Ils sont déployés dans les établissements culturels et scolaires.

Chaque enfant emprunte un sac pour 2 semaines et le découvre en famille.

Initiation Cycle 2 à la programmation
Mon, Oct 9, 2023 8:30 AM

Initier les élèves à la programmation Scratch junior dès l'entrée en école élémentaire à travers des activités autonome et ludique.

Robotica Can Llong
Sun, Sep 25, 2022 9:00 AM

Durant el curs escolar 22-23 els alumnes de l'Escola de Can Llong, des d'EI-3 fins a sisè de Primària, realitzen setmanalment una sessió de Robòtica Educativa inclosa en la Programació d'Aula i relacionada amb les Competencies Específiques treballades.

De forma graduada i seqüenciada tenim com a objectiu del Projecte formar als nostres alumnes des de l'inici de la seva escolaritat en el Pensament Computacional i la introducció a codificació bàsica com a suport competencial per a l'aprenentatge de les STEAM com a eines i recursos en els procesos de formulació de problemes, lògica i abstracció.

Les propostes de materials canvien trimestralment entre un ampli ventall d'ofertes: des de les Beebot i Bluebot, passant per Makey Makey, CODE, Scratch, Lego... fins arribar a Makeblock, VR, Micro:bit, disseny i impressió 3D... entre molts altres recursos.