Go WRO

From Monday, October 9, 2023 10:00 AM
to Sunday, June 30, 2024 10:00 AM

Jászapáti Gróf Széchenyi István Katolikus Általános Iskola és Gimnázium

Open in-person activity

Hungarian

Jászapáti, 5130, Jászapáti, Jászapáti Járás, Jász-Nagykun-Szolnok, Vasút utca, HUN

Iskolánk Meet and Code eseménye:

LeírásSzeretnénk az iskolánk Lego Sumo győztes robotika csapatával a LEGO WRO magyarországi versenyre felkészülni és részt venni. Az Önök támogatását a WRO pálya beszerzésére és csapatregisztrációra fordítjuk.
Az iskolánkban van egy lelkes kis programozó csapat, melynek tagjai szeretnék kipróbálni a WRO versenyt, de ehhez nincs anyagi forrásunk. A versenyben 10 főt indítunk több évfolyamról összeszedve. A versenyre a végleges létszámot a házi versenyek lebonyolításával határozzuk meg, így be tudjuk vonni szinte az egész iskolát és nagyon jó "programozós" délutánokat tudunk szervezni.
A célcsoport 5-11 évfolyam.
A pálya beszerzése után minden héten több szakköri alkalommal is a versenyre készülünk és körversenyekkel kiderítjük ki az évfolyam legjobbja, aki képviseli az iskolát a WRO versenyen.
WRO házi selejtező rendezése, október 9-én saját Lego Spike Prime készleteinkkel történik. A házi versenybe az egész iskola bevonása valamilyen formába: programozás, versenyzés, plakát készítés, tudósítás.... stb.
Az eseményről egy kisfilmet is készítünk a diákság részvételével, mellyel iskolánkat és a meet and code programot és a Codeweek eseményt kívánjuk népszerűsíteni.

https://szechenyi-jpti.edu.hu/

    Primary school Secondary school Employed adults
    Basic programming concepts Robotics Playful coding activities Visual/Block programming Game design Motivation and awareness raising

Nearby upcoming activities:

A méhek titkos élete
Mon, Oct 14, 2024 6:40 AM

Szakkörön, a jelentkezett majdnem 60 tanulóval, szeretném megoldani a Méh-Ész verseny feladatlapját.

A méhek titkos élete
Mon, Oct 14, 2024 10:20 AM

A résztvevők egy mesés kaland során megismerkedhetnek a méhek mindennapi életével, a padlórobotok használatával.

Játékos blokkprogramozás
Fri, Oct 25, 2024 8:40 AM

Játékos blokkprogramozás segítségével a programozás alapjainak megismertetése és alkalmazása a Code.org és a scratch felületein.