to Friday, October 20, 2023 12:00 AM
Pir Sultan Abdal İlkokulu
Open in-person activity
Turkish
Pir Sultan Abdal İlkokulu, Yukarıyurtçu, 4304. Cadde, 06815, Etimesgut, Ankara, TUR
ÖĞRENCİLERİMİZLE EĞLENEREK KODLAMA ÇALIŞMALARINA KATILMAK,DİJİTAL DÜNYADA BİZ DE VARIZ DEMEK İSTİYORUZ
-
Primary school
Teachers
-
Mobile app development
Data manipulation and visualisation
3D printing
Artificial intelligence
Motivation and awareness raising
Longitude: 32.57401
Latitude: 39.81134
Geoposition: 39.81134,32.57401
Nearby upcoming activities:

ANNELER GÜNÜNDE KODLUYORUZ
“Anneler Gününde Kodluyoruz” etkinliği, EU Code Week kapsamında 02–11 Mayıs 2025 tarihleri arasında YEĞİTEK (Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü) koordinatörlüğünde ülke genelinde gerçekleştirilecektir. Etkinlik, öğrencilerin algoritmik düşünme, problem çözme, dijital üretkenlik ve yaratıcılık gibi becerilerini geliştirirken; aynı zamanda Anneler Günü’nün anlam ve önemini teknoloji aracılığıyla yaratıcı bir biçimde ifade etmelerini amaçlamaktadır. Bilgisayarlı ve bilgisayarsız kodlama etkinlikleri sayesinde öğrenciler, temel programlama bilgilerini pekiştirirken aynı zamanda dikkat, yönerge takibi ve ifade becerilerini geliştirerek anlamlı ve duygusal bir öğrenme deneyimi yaşayacaklardır.

Anneler Gününde Kodluyoruz
App ınventor ile annelerimiz için mobil uygulamalar geliştiriyoruz. Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Mobil Uygulama Dersi Öğrencilerinden Bir Satır Kod, Binlerce Sevgi: Anneler Günü Projeleri geliştiriyoruz.

Yapay zeka ile anneler günü şarkısı
Yapay zeka( Suno) ile öğrencilerin anneleri hakkında söylemek istedikleri kelimeler ile şarkı oluşturuldu, annelere iletildi❤️