Lumea obiectelor 3D

From Friday, October 20, 2023 12:00 PM
to Friday, October 20, 2023 4:00 PM

Organizatia Salvati Copiii Filiala Hunedoara

Open in-person activity

Romanian

Strada 8 Martie nr 60
335800 Petrila

In cadrul evenimentului,copii cu varste intre 11 si 18 ani,vor avea parte de o prezentare cu ajutorul careia vor fi introdusi in lumea obiectelor 3D,iar la final se vor distra printand propriile obiecte. Familiarizarea acestor copii care provin din familii aflate in dificultate,cu tehnologia 3D,este unul din obiectivele noastre,deoarece ei nu detin foarte multe informatii despre acest domeniu. Evenimentul va fi organizat in cadrul Organizatiei Salvati Copiii Filiala Hunedoara,cu ajutorul unui pedagog social si urmareste sa deschida noi perspective in mintea copiilor,printr-o sesiunea practica de printare 3D,dar si prin prezentarea notiunilor de baza ale acestui domeniu.

    Other (see description)
    Other

Nearby upcoming activities:

Descoperim AppInventor
Sun, Oct 15, 2023 8:00 AM
După ce vor învăța câteva noțiuni pentru dezvoltarea aplicațiilor de mobil folosind AppInventor, elevii vor lucra în echipe pentru a dezvolta aplicații pe o temă dată.
Eu pot, eu codez, eu mă bucur
Sat, Oct 7, 2023 7:00 AM

Elevii din diferite școli din țară și din străinătate vor desfășura activități distractive de codare a culorilor. Elevii vor programa cu ajutorul sistemelor de codare, vor folosi aplicația Quiver, vor folosi instrumente de desen pe Pixel Art, abordând teme de viață sănătoasă.

Bricolajul, sursa pentru sănătatea mintala
Fri, Oct 20, 2023 8:00 AM
Crearea de obiecte si proiectele de tip „Do It Yourself” sunt activitati ideale, iar ocaziile pot fi diverse, de la sarbatorile de peste an, precum Craciunul, la o zi de nastere ori weekend. Copilul poate profita de ocazie pentru a crea, folosind propriile maini, un cadou, pentru o persoana la alegere. Principalul lucru este ca manipuleaza, exploreaza si invata pe cont propriu, rezultatul final nefiind obiectivul principal.