Технологии за дигитален маркетинг

From Thursday, October 12, 2023 10:00 AM
to Thursday, October 12, 2023 2:00 PM

Народно читалище 'Васил Левски 1928'

Open in-person activity

Bulgarian

Bul. Botevgradsko shose 50
1517 Sofia

- събитието акцентира върху възможността създават сами уеб сайтове и онлайн магазини. Изолзват се практически ресурси базирани на богатия опит лекторите. Водещ лектор е Николай Кръстев - SEO оптимизатор, маркетьор, рекламист, сертифициран Google Ads, Goоgle Analitycs и Microsoft BingAds специалист. компания за изработка на уебсайтове и онлайн магазини, базирани на най-използваната в света система за управление на съдържанието - WordPress. WordPress contributor и съорганизатор на някои от последните издания на най-голямата WordPress конференция у нас - WordCamp Sofia. - целта на събитието е да провокира участничите да бъдат креативни и успешни. - целевата група на събитието са учениците от гимназиален етап, профил "Предприемачество и ИТ". - събитието ще покаже на участниците как да позиционират и продават успешно стоки и услуги в интернет разработвайки собствени WordPress сайтове и онлайн магазини. Ще има много практически примери за продажби на водещи компании в България и чужбина. - информация за потребностите на учениците ще получим от техните преподаватели по специални предмети. След събитието участниците ще попълнят анкета за обратна връзка.

    Other (see description)
    Other

Nearby upcoming activities:

Космически предприемач
Sun, Oct 1, 2023 8:00 AM

Космически предприемач е събитие, което цели да разшири знанията за възможностите за развитие на бизнес чрез ИТ технологиите в Космоса. 

The Art of My Story
Sun, Oct 22, 2023 12:00 AM

Organizing coding activities

Кодираме роботче
Mon, Sep 9, 2024 12:00 AM

Активноста се состои во кодирање на патека на робот. На патеката се поставени карти со броеви. Учениците го програмираат роботот да оди од број до број така што збирот на проевите низ коишто поимал да биде даден број. Во зависност од возраста се поставуваат броевите.