ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

From Monday, March 6, 2023 12:00 PM
to Friday, March 17, 2023 3:30 PM

20ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Open in-person activity

athanpav@gmail.com

Greek

Ταϋγέτου 8, 187 57, Κερατσίνι

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ BEE BOT ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ, ΓΛΥΚΩΝ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΑ, ΓΛΥΚΑ ΚΛΠ). ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΡΟΜΠΟΤ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΒΕΛΑΚΙΑ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΡΟΜΠΟΤ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ). ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ BEE BOT ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΒΕΛΑΚΙΑ.

    Pre-primary education
    Basic programming concepts Robotics

Nearby upcoming activities:

Προγραμματίζω στο περιβάλλον "Διερμηνευτής της Γλώσσας"
Mon, Oct 10, 2022 12:00 AM

Οι μαθητές της Β΄τάξης Λυκείου μαθαίνουν να προγραμματίζουν, αναπτύσσουν βασικές δεξιότητες προγραμματισμού και εξοικειώνονται με τις βασικές προγραμματιστικές δομές αξιοποιώντας το προγραμματιστικό περιβάλλον "Διερμηνευτής της Γλώσσας".

Ο προγραμματισμός στο περιβάλλον "ΓΛΩΣΣΑ"
Mon, Sep 11, 2023 12:00 AM

Ο προγραμματισμός στο περιβάλλον "ΓΛΩΣΣΑ"

We Code for a Sustainable World
Mon, Oct 17, 2022 8:30 AM

With this coding activity, we aim to use students' coding skills to support sustainability. A sustainable life is very important to protect our world. We can use technology positively and efficiently to support this. We organize this event to increase our students' awareness of sustainability and to develop their computational thinking skills at the same time.