Robolexομαχίες

From Saturday, October 8, 2022 12:00 AM
to Sunday, October 23, 2022 9:30 AM

1ο Δημοτικό Σχολείο Σχηματαριου

Open in-person activity

Greek

Schimatari, GRC

Στη δραστηριότητα αυτή θα συμμετέχουν παιδιά από τις τάξεις Γ - Στ Δημοτικού. Τα παιδιά θα χωριστούν σε ομάδες και θα διαγωνιστούν στον προγραμματισμό ενός ρομπότ που θα κινείται σε έναν πίνακα με γράμματα τα οποία θα το οδηγούν να τα μαζεύει. Τα παιδιά θα προσπαθήσουν να σχηματίσουν λέξεις με αυτά τα γράμματα που θα έχουν σχέση με ένα συγκεκριμένο θέμα ανάλογα με την ηλικία τους. 

    Primary school
    Basic programming concepts Robotics Unplugged activities Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

Απόδραση από τον κήπο
Mon, Apr 15, 2024 12:00 AM

Προγραμματίζουμε τη Bee-Bot να αποφύγει εμπόδια που αντιπροσωπεύουν λουλούδια ή έντομα για να αποδράσει από έναν κήπο.O κήπος αποτυπώνεται σε μια πίστα -χαλάκι ΒΕΕΒΟΤ. Αυτή η δραστηριότητα δημιουργήθηκε ως μέρος του  EU Code Week Local Training που διοργανώνεται από τους  επικεφαλής Leading Teachers   της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κώδικα στην Αθήνα.

Ο προγραμματισμός στο περιβάλλον "ΓΛΩΣΣΑ"
Mon, Sep 11, 2023 12:00 AM

Ο προγραμματισμός στο περιβάλλον "ΓΛΩΣΣΑ"

We Code for a Sustainable World
Mon, Oct 17, 2022 8:30 AM

With this coding activity, we aim to use students' coding skills to support sustainability. A sustainable life is very important to protect our world. We can use technology positively and efficiently to support this. We organize this event to increase our students' awareness of sustainability and to develop their computational thinking skills at the same time.