"ΒΟΗΘΩ ΤΟΝ ΣΚΙΟΥΡΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ...."

From Friday, October 21, 2022 9:00 AM
to Friday, October 21, 2022 12:00 PM

17ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΛΙΟΥ

Invite-only in-person activity

Greek

Πετρουπόλεως 76, 131 23, Ίλιον

Φθινόπωρο.... Διαβάζοντας το βιβλίο της Alice Hemming - Nicola Slater , με τον τίτλο "Ο κλέφτης των φύλλων", από τις εκδόσεις ΙΚΑΡΟΣ, δημιουργήθηκε η  επιθυμία να βοηθήσουμε τον μικρό σκίουρο, που μέχρι χθες το δέντρο του ήταν γεμάτο πανέμορφα φύλλα, να βρει το πορτοκαλί φύλλο που ανακάλυψε ότι του έλειπε, νομίζοντας ότι κάποιος το κλέβει!

Τα παιδιά καλούνται να βοηθήσουν τον μικρό σκίουρο να βρει το πορτοκαλί φύλλο του, ακολουθώντας τον χρωματικό  κώδικα και να ανακαλύψουν σε ποιο σημείο βρίσκεται το πορτοκαλί φύλλο του....

Αποκωδικοποιούν την εικόνα, χρωματίζοντάς  την  στο τετραγωνισμένο χαρτί ... Εμπρός λοιπόν με τα χρώματα του Φθινοπώρου να ανακαλύψουμε που κρύβεται το πορτοκαλί φύλλο του μικρού μας σκίουρου....

    Pre-primary education
    Unplugged activities

Nearby upcoming activities:

Απόδραση από τον κήπο
Mon, Apr 15, 2024 12:00 AM

Προγραμματίζουμε τη Bee-Bot να αποφύγει εμπόδια που αντιπροσωπεύουν λουλούδια ή έντομα για να αποδράσει από έναν κήπο.O κήπος αποτυπώνεται σε μια πίστα -χαλάκι ΒΕΕΒΟΤ. Αυτή η δραστηριότητα δημιουργήθηκε ως μέρος του  EU Code Week Local Training που διοργανώνεται από τους  επικεφαλής Leading Teachers   της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κώδικα στην Αθήνα.

Προγραμματίζω στο περιβάλλον "Διερμηνευτής της Γλώσσας"
Mon, Oct 10, 2022 12:00 AM

Οι μαθητές της Β΄τάξης Λυκείου μαθαίνουν να προγραμματίζουν, αναπτύσσουν βασικές δεξιότητες προγραμματισμού και εξοικειώνονται με τις βασικές προγραμματιστικές δομές αξιοποιώντας το προγραμματιστικό περιβάλλον "Διερμηνευτής της Γλώσσας".

Ο προγραμματισμός στο περιβάλλον "ΓΛΩΣΣΑ"
Mon, Sep 11, 2023 12:00 AM

Ο προγραμματισμός στο περιβάλλον "ΓΛΩΣΣΑ"