Lesbox/workshop/online materiaal A3

From Sunday, January 1, 2023 10:00 AM
to Thursday, July 13, 2023 5:00 PM

CodeWeekNL

Invite-only in-person activity

Dutch

Dorpsstraat 11, 5758 AM Neerkant

Kinderen leren aan de hand van het volgen en schrijven van zeeprecepten basiskennis rondom algoritmes.

https://www.prodaswilik.nl

    Pre-primary education
    Basic programming concepts Web development Mobile app development Software development Data manipulation and visualisation Robotics Hardware Other Unplugged activities Playful coding activities Art and creativity Visual/Block programming Game design Internet of things and wearable computing 3D printing Augmented reality Artificial intelligence Motivation and awareness raising Promoting diversity

Nearby upcoming activities:

CodeKlas
Tue, Oct 3, 2023 12:00 AM

Voor elke leerling die wil leren programmeren gaat binnenkort de CodeKlas weer van start. Dit schooljaar is de CodeKlas niet alleen een naschoolse activiteit, maar is er ook de mogelijkheid om de CodeKlas in een SWITCH uur te volgen.

  • CodeKlas SWITCH: vanaf 3 oktober elke dinsdag het 3e uur. (Het lokaal volgt nog.)

  • CodeKlas na school: vanaf 25 oktober elke woensdag vanaf het 8e uur in lokaal 031.

De CodeKlas SWITCH is bedoeld voor leerlingen die nog maar weinig of geen ervaring met coderen hebben. Het is een doorlopende serie lessen waarin we aan de slag gaan met het maken van een eenvoudige game in de programmeertaal JavaScript. Omdat het een doorlopende serie lessen is, schrijft een leerling zich voor een hele periode in; het is dan de bedoeling dat je elke week aanwezig bent. Na de kerstvakantie starten we met een nieuwe groep.

De CodeKlas na school is bedoeld voor leerlingen die al eens geprogrammeerd hebben en aan hun eigen project willen werken. Bijvoorbeeld het maken van een game, een app of het werken met elektronica in combinatie met Arduino of Raspberry Pi.

 

Basis leren programmeren
Tue, Apr 16, 2024 9:00 AM
Leerlingen leren de basis van programmeren
Vervolg leren programmeren
Tue, Apr 16, 2024 9:45 AM
Leerlingen leren de vervolg van programmeren