Nos divertimos con CODE

From Sunday, October 9, 2022 9:00 AM
to Thursday, June 22, 2023 1:00 PM

Escola Montserrat

Invite-only online activity

Spanish

Camí de Sarrià de Salt a Sant Medir, 17840, Sarrià de ter, Girona, Catalunya, ESP

Un año más aprovechamos la CodeWeek para introducir el trabajo de robótica y pensamiento computacional a través de code.org

Participan todos los alumnos de primaria desde 1º, dónde conocen la aplicación por primera vez, hasta 6º que ya tienen más dominio.

Se crean los carnets para todo el alumnado y se va trabajando durante el curso e incluso se recomienda como tarea para hacer en casa.

Les encanta y a nosotros nos encanta verlos aprender y disfrutar.

    Primary school
    Basic programming concepts

Nearby upcoming activities:

L'hora del Code
Tue, Oct 1, 2019 12:00 AM
Els nens i nenes de P5 s'inicien a les activitats de robòtica fent el Curs A de Learn Code.
Aprenem a programar amb Botley
Mon, Oct 3, 2022 9:00 AM

L’escola Barceló i Matas de Palafrugell comença de nou les activitats de programació i robòtica educativa al centre coincidint amb la setmana del codi.

Continuem treballant a tots els cursos d’infantil i primària a través de robots educatius i programes senzill d’iniciació a la programació.  I afegim, com cada any des de fa ja uns quants, nous robots per treballar amb el nostre alumnat.

 Aquest curs compten, entre altres novetats, amb els kits de Botley. Un robot per aprendre a programar sense pantalles, que ajuda als alumnes a desenvolupar el pensament crític i la creativitat: creant reptes i cercant solucions, a aprendre conceptes de programació incloent bucles i condicions, i a compartir i col·laborar amb els companys i companyes.

Fem una App
Wed, Sep 7, 2022 8:00 AM

Programem una app per donar solució a la nostra necessitat.