Pixel Education

From Wednesday, September 21, 2022 9:30 AM
to Tuesday, September 5, 2023 8:30 AM

Liceul Teoretic ”David Voniga” Giroc, Timis

Open in-person activity

Romanian

Strada Trandafirilor, 307220, Giroc, Timiș, ROU

Avand in vedere faptul ca urmeaza o zi speciala si anume ziua educatiei, ne-am propus ca activitate realizarea unui desen in paint apoi realizarea unei planse in tehnica pixel art.. Ca prim pas elevii vor alege animalul preferat pe care il vor desena folosind programul paint. Pentru ca elevii sa intelega ce este tehnica pixel art vom folosi un set de fise pixel art din care vor selecta o fisa si vor desena respactand codul de culori dat. Pentru a realiza un schimb de bune practici vom realiza o expozitie.

    Primary school
    Unplugged activities Art and creativity

Nearby upcoming activities:

Eu pot, eu codez, eu mă bucur
Sat, Oct 7, 2023 7:00 AM

Elevii din diferite școli din țară și din străinătate vor desfășura activități distractive de codare a culorilor. Elevii vor programa cu ajutorul sistemelor de codare, vor folosi aplicația Quiver, vor folosi instrumente de desen pe Pixel Art, abordând teme de viață sănătoasă.

Neumann 120
Mon, Oct 16, 2023 12:00 AM

Neumann János születésének 120. évfordulója alkalmával egy online szabadulószobás játékot készítettünk. A szabadulószoba feladatain keresztül bővebb betekintést tehetünk Neumann János életébe.

A játékhoz elengedhetetlen Neumann János önéletrajzának ismerete: https://njszt.hu/hu/page/neumann-janos-eletrajza

És itt: https://kepmas.hu/hu/neumann-janos-matematikus-informatikai-forradalom-elinditoja-neumann-elv-elso-szamitogep

Coding on forest month
Tue, Mar 26, 2024 10:30 AM
We will use various ways of coding for preschoolers such as: labirinth, Code of colours, shadows, arrows, cecebrating coding forest with unplugged activities