Beeboot în deplasare

From Monday, October 10, 2022 11:00 AM
to Tuesday, October 10, 2023 11:30 AM

Grădinita cu Program Prelungit "Floare de Colț" Brad, jud.Hunedoara, România

Open in-person activity

Romanian

Grădinița Floare de Colț, Strada Horea, 335200, Brad, Hunedoara, ROU

Vom folosi Robotul BeeBoot și îi vom conduce pe diferite trasee cu ajutorul săgeților, programândul să ajungă unde dorim.

    Pre-primary education
    Robotics Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

Green Planet - Project eTwinning
Sun, Oct 8, 2023 12:00 AM
În această activitate, elevii vor programa robotul virtual să se miște într-o grădină, să folosească senzorii acesteia pentru a detecta diverse obstacole sau culori. Rezolvând diferitele sarcini din platformă, elevii vor cunoaște într-un mod plăcut instrucțiunile de bază ale unui program: repetă, în timp ce ... face, dacă ... atunci ... altfel etc.
Lumea obiectelor 3D
Fri, Oct 20, 2023 12:00 PM
In cadrul evenimentului,copii cu varste intre 11 si 18 ani,vor avea parte de o prezentare cu ajutorul careia vor fi introdusi in lumea obiectelor 3D,iar la final se vor distra printand propriile obiecte. Familiarizarea acestor copii care provin din familii aflate in dificultate,cu tehnologia 3D,este unul din obiectivele noastre,deoarece ei nu detin foarte multe informatii despre acest domeniu. Evenimentul va fi organizat in cadrul Organizatiei Salvati Copiii Filiala Hunedoara,cu ajutorul unui pedagog social si urmareste sa deschida noi perspective in mintea copiilor,printr-o sesiunea practica de printare 3D,dar si prin prezentarea notiunilor de baza ale acestui domeniu.
PROGRAMARE CU MICROBIT
Tue, Oct 3, 2023 12:00 PM
Grup țintă: Evenimentul se va organiza sub forma unui atelier de programare cu dispozitive Microbit, folosind limbajul Makecode. Activitățile de programare se vor realiza cu 4 grupe a câte 10 elevi de clasa a 10-a și a 11-a și va dura 3 ore pentru fiecare grupă. Obiective: dezvoltarea gandirii computationale, dezvoltare de competențe digitale de programare , dobandire de competențe specifice educației STEM Resurse: Pentru realizarea evenimentului se va utiliza programul Makecode și este necesar să fie achiziționate 5 plăcuțe Microbit și un ecran de proiecție. Locatie: sala de clasa a Colegiului Tehnic Turda Continuturi predate : 1. Prezentarea dispozitivului Microbit 2. Limbajul Makecode 3. Utilizarea variabilelor și operatorilor 4. Utilizarea aplicațiilor cu Led-uri 5. Aplicații cu sunete 6. Utilizarea senzorului de mișcare 7. Realizarea unei aplicații cu Led-uri și sunete folosind dispozitivul Microbit Acest eveniment este special pentru că permite elevilor să învețe programare cu ajutorul softului Makecode și folosind dispozitivul Microbit. Facilitatorii sunt : 1 profesor de informatică însoțit de alți 2 profesori de la Colegiul Tehnic Turda, care se vor implica în organizarea evenimentului. Elevii se vor conecta online la aplicația Makecode. Participantii sunt începători în domeniul programării. Grupul tintă va cuprinde și elevi din grupuri vulnerabile.