Construim o mana robotica

From Monday, September 12, 2022 9:00 AM
to Monday, September 19, 2022 12:00 PM

Colegiul National Mihai Viteazul Ploiesti

Open in-person activity

Romanian

Colegiul National Mihai Viteazu, Bulevardul Independentei, 100028, Ploiesti, Prahova, ROU

Activitatea isi propune sa ajute elevii de liceu/gimnaziu sa construiasca o mana robotica din materiale uzuale folosind programarea unui placi de Microbit.

    Secondary school
    Robotics

Nearby upcoming activities:

Cum să scriem un articol pe blog?
Mon, Oct 3, 2022 8:00 AM
In cadrul activității, elevii clasei a VI-a vor crea blogul clasei și vor publica primul articol despre așteptările lor legate de noul an școlar.
Cine ajunge primul la Mickey
Fri, Oct 14, 2022 10:30 AM
Elevii clasei I vor fi împărțiți în 4 echipe și vor avea de parcurs un traseu aplicativ. In fiecare echipa un copil se va deplasa conform instrucțiunilor primite de la coechipier. Va câștiga echipa care atinge prima plusul Mickey. Mickey le va oferi spre rezolvare o problema de matematica corespunzătoare vârstei de 7-8 ani, iar copiii vor fi solicitați sa identifice pașii de rezolvare. În încheierea activității, elevii vor realiza tot pe echipe un " Mickey vorbitor" pe ChatterPix , cu mesaje de incurajare pentru colegii din celelalte echipe.
Construiește primul tău joc 3D in Unreal Engine
Mon, Oct 17, 2022 6:00 PM
Epic Games, colosul din industria jocurilor video pentru care orice prezentare e de prisos, a conceput un plan de lecții pentru evenimentele de tip Hour of Code din intreaga lume. Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" își pune la dispoziție resursele materiale și cunosțintele profesorilor săi pentru a oferi cinci astfel de lecții pentru 20 de liceeni, în cadrul săptămânii Week of Code Europe 2022. Suportul de curs poate fi consultat aici: https://www.unrealengine.com/marketplace/en-US/product/unreal-learning-kit