Code Week Challenges

From Monday, November 8, 2021 11:00 AM
to Monday, December 6, 2021 12:00 PM

Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium

Open online activity

tar.marianna@csvmg.hu

Hungarian

1048, Káposztásmegyer, Budapest 4, Budapest, Bőrfestő utca 5, HUN

A pedagógus közösség bekapcsolódik tanítványaival a Code Week kihívásokba. Van, aki informatika, matematika, magyar nyelv és irodalom órán ismerteti meg tanítványait a kihívásokkal és a Bingó táblával, de olyan kolléga is van, aki versenyt hirdetett diákjai között a kihívásokban való részvételre.

http://www.csvmg.hu

    Primary school Secondary school
    Basic programming concepts Playful coding activities Art and creativity Visual/Block programming Motivation and awareness raising Promoting diversity
    CodeWeekChallenges

Nearby upcoming activities:

Lego robot programozás: vonalkövetés. A kihívás napja
Mon, Dec 6, 2021 8:00 AM

Feladat: A vonalkövető programot írjuk meg a lego robotra. Építünk egy olyan pályát ami párhuzamosan fut. Egyikre felragasztjuk a fekete színt, a másikon pedig a tanulók írányitják a robotot tableten. Az a győztes aki előbb ér a zsákhoz (a zsákban édesség). A győztes a zsákból választhat jutalmat. 

DO YOU KNOW WHERE WE USE ARTIFICIAL INTELLIGENCE?
Tue, Mar 30, 2021 8:00 AM
Play with students the quiz called Do you know where we use artificial intelligence? on Kahoot! Quiz contains pictures only. Students will have to decide, what thing on the picture uses artificial intelligence. If they think, the thing uses artificial intelligence, they will choose “TRUE”, otherwise “FALSE”.
3D nyomtatás
Wed, Mar 16, 2022 8:00 AM

Pályaorientációs nap keretében megismerkedhetnek a tanulók a 3D nyomtatással.