Όταν η διατροφή συναντά την τέχνη

From Wednesday, October 20, 2021 9:00 AM
to Friday, October 29, 2021 12:00 PM

Νηπιαγωγείο Νέας Καλλίστης Ροδόπης

Open in-person activity

Greek

Νέα Καλλίστη

Διαβάζουμε τα αινίγματα που δημιουργήσαμε καλώντας τα παιδιά να βρούν τη λύση και να ανακαλύψουν τον πίνακα που κρύβεται. Κατόπιν να σχεδιάσουν τη σωστή διαδρομή στην επιδαπέδια πίστα καταλήγοντας στον αντίστοιχο πίνακα.

    Pre-primary education
    Art and creativity

Nearby upcoming activities:

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
Tue, Oct 1, 2024 10:44 PM

Η δραστηριότητα αυτή βασίζεται στο παραμύθι "Το παγκάκι της φιλίας των Wendy Meddour-Daniel Egneus "Το παγκάκι της φιλίας". Αφού γίνει ανάγνωση του παραμυθιού στην ολομέλεια, τα παιδιά, είτε ατομικά είτε ομαδικά, καλούνται να ανακαλύψουν των κώδικα αντικαθιστώντας γράμματα και να αποκωδικοποιήσουν τη φράση που τους δίνεται στο φύλλο εργασίας. Στόχος είναι η επαφή των παιδιών με τη γλώσσα κωδικοποίησης,

"Κώδικα της Παρέας"
Tue, Oct 1, 2024 10:50 PM

Η δραστηριότητα βασίζεται στο παραμύθι "το παγκάκι της φιλίας" και γίνεται μέσα στην τάξη. Τα παιδιά, είτε ατομικά είτε ομαδικά, καλούνται να σπάσουν τον κώδικα και να ανακαλύψουν το κρυμμένο μήνυμα. Στόχος η επαφή των παιδιών με τη γλώσσα της κωδικοποίησης.

Σχεδιάζουμε πολύχρωμα γεωμετρικά σχήματα με το Scratch
Mon, Oct 14, 2024 8:28 PM

In this activity in the Scratch Programming Environment using the pen, we draw colorful geometric shapes by choosing the correct commands.

Σε αυτή τη δραστηριότητα στο Προγραμματιστικό Περιβάλλον του Scratch χρησιμοποιώντας την πένα, ζωγραφίζουμε πολύχρωμα γεωμετρικά σχήματα επιλέγοντας τις σωστές εντολές.