NO PROBLEM

From Monday, October 4, 2021 8:00 AM
to Sunday, October 31, 2021 1:00 PM

Școala Gimnazilaă ,,Mihai Peia", Reșița

Open in-person activity

scgen6.mpeia@yahoo.com

Romanian

Reșița, Caraș-Severin, str. Gratz, nr. 10, România

În cadrul proiectului eTwinning NO PROBLEM, un proiect despre matematică, avem activități de coding în luna octombrie, așadar participăm toți membrii la Code Week. Activitățile sunt mai mult fără calculator, fiind la început pe acest teren, dar cu multă dorință de implicare. Vom încerca și programul Scratch , încercând să facem probleme matematice. Un elev din clasa mea știe să utilizeze Scratch și ne oferă îndrumare . Am lucrat deja codare după culori, avem plan de codare cu săgeți , folosind calcule matematice și de asemenea Scratch. Suntem bucuroși să participăm, este pentru prima dată.

    Primary school
    Unplugged activities Playful coding activities Art and creativity Visual/Block programming Game design Motivation and awareness raising

Nearby upcoming activities:

Eu pot, eu codez, eu mă bucur
Sat, Oct 7, 2023 12:00 PM

Elevii din diferite școli din țară și din străinătate vor desfășura activități distractive de codare a culorilor. Elevii vor programa cu ajutorul sistemelor de codare, vor folosi aplicația Quiver, vor folosi instrumente de desen pe Pixel Art, abordând teme de viață sănătoasă.

Ziua internaţională a dezvoltării informaţionale
Thu, Oct 24, 2024 12:00 AM

Părerea ta despre această zi.

CodyRoby for Lower Secondary School
Sun, Oct 13, 2024 8:00 AM

Cody with Roby unplugged activities.