Μαθαίνω για τους αλγόριθμους

From Monday, October 11, 2021 12:00 PM
to Monday, October 11, 2021 2:00 PM

Πόλος Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΠΕΚ-ΤΠΕ) Φλώρινας

Invite-only in-person activity

pektpeflo@gmail.com

Greek

Κάτω Υδρούσσα, 531 00, Πέρασμα

Η βασική ιδέα αυτής της πρωτοβουλίας είναι να κάνει τον προγραμματισμό πιο προσιτό, να δείξει στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς πώς να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα μέσω του προγραμματισμού και πώς να απομυθοποιήσουν αυτές τις δεξιότητες και να φέρει σε επαφή δραστήριους ανθρώπους με σκοπό να μάθουν μαζί.

http://pektpe.xyz/

    Primary school
    Visual/Block programming Game design

Nearby upcoming activities:

Pixel Art My rainbow
Mon, Oct 3, 2022 10:00 AM

 

 Students will create their own rainbow pixel and learn different ways of programming or coding them. There will be worksheets for unplugged problem solving activities and also ZaplyCode ( https://www.zaplycode.it/) for online activities.

 
 

 

 

Let’s draw a cake with an Algorithm to celebrate
Mon, Oct 10, 2022 12:00 AM

Code week celebrates 10 years

An algorithm is the series of steps needed to complete a task

Let's draw a cake with an algorithm to celebrate

ELMER'S CODE
Sat, Oct 8, 2022 12:00 AM

Ζητάμε από τους μαθητές μας να δημιουργήσουν έναν χρωματιστό κώδικα, να ανταλλάξουν τους κώδικες μεταξύ τους , να τους σπάσουν και να χρωματίσουν τον ΈΛΜΕΡ.

Μέσα από παιχνιώδεις δραστηριότητες οι μαθητές μας, θα μάθουν να δημιουργούν τους δικούς τους κώδικες και να αποκωδικοποιούν τους κώδικες των συμμαθητών διασκεδάζοντας με δραστηριότητες προγραμματισμού υπο την μορφή παιχνιδιού με δημιουργικότητα μέσα από την τέχνη, προκειμένου να φιλοτεχνήσουν και να διασκεδάσουν με τον ΕΛΜΕΡ.