Challenges

From Friday, October 1, 2021 12:00 AM
to Saturday, October 30, 2021 12:00 AM

IE Mare de Déu del Portal

Invite-only online activity

English

Carrer Cos 8, 43786, Batea, Tarragona, Catalunya, ESP

We are starting a Scratch subject in the English language. I have planned to introduce the basic steps in Scratch, practicing, doing different stories, or games, the students will be free to choose after learning how to do it. After that, I want to program DJI Tello drones with blocks, and finally, I'll do the same with Lego EV3 robots. We'll have an international meeting to collaborate on the subject on 20th October.

    Secondary school
    Robotics

Nearby upcoming activities:

Comunitat de petits: Pensen els robots?
Mon, Oct 4, 2021 8:30 AM

Iniciació a la programació analògica a través del joc. L'alumnat haurà d'ensenyar al "robot" a fer alguna de les rutines bàsiques que fem en el dia a dia (rentar les dents, les mans, vestir-se...) fragmentant les instruccions per a que les pugui executar correctament.

Introducció a la programació en Arduino
Sun, Oct 25, 2020 12:00 AM
En aquesta activitat establim les bases per a conèixer les possibilitats que presenta la plataforma oberta de programació Arduino.
Ambients MAKERS a Petits, Mitjans i Grans
Mon, Oct 4, 2021 8:30 AM

Comencem els ambients a les comunitats de  Petits (P3, P4, P5 i 1r de primària), Mitjans (2n, 3r i 4t de primària) i Grans (5è, 6è i 1r d'ESO) amb diferents propostes per iniciar-nos en el món de la programació i el pensament computacional.

Es treballa amb diferents propostes i recursos segons el nivell:  CodiRoby, Kodable, BotLogic, Bluebots, Scratch Jr. MAKERS, Lightbot, Run Marco, CodeHour, Bloxels, Scratch 3.0...