Kódolj rovarlakomát!

From Monday, October 4, 2021 3:00 PM
to Monday, October 11, 2021 4:30 PM

Galgahévízi Iskoláért Alapítvány

Open online activity

Hungarian

Fő út 110.
2193 Galgahévíz

Az Állatok világnapjához kapcsolódva Scratch animációkat készítünk az ízeltlábúakról. A résztvevők a közvetlen környezetükben élő ízeltlábúak mozgását, táplálkozását bemutató animációkat programoznak. Az eseményre jelentkező diákok számára Scratch osztálycsoportot hozunk létre, a szükséges képeket, videós magyarázatot Teams csoportban előzetesen megkapják és két kilencven perces élő webináriumon közösen készítjük el a programokat. A programon a kódolásban még járatlan diákokat várjuk.

    Other (see description)
    Other

Nearby upcoming activities:

digitális kalandjáték - Bps Gödöllő
Tue, May 2, 2023 12:00 AM

5.-es korcsoporttal, 5 fővel, készítünk egy digitális kalandjátékot.

MÉHEK digitális kalandjáték
Tue, May 2, 2023 12:00 AM

A kalandjátékban a méhek témakörét járjuk körbe interdiszciplináris módon. Találtok benne kódolással, mesterséges intelligenciával, kémiával, biológiával, művészetekkel, matematikával, angollal, magyar nyelv és irodalommal és zeneművészettel kapcsolatos izgalmas feladványokat.

Robotika versenyre készülés
Mon, Apr 8, 2024 2:00 PM

 

Iskolánk nyertes Meet and Code eseménye: Go WRO. Ezen esemény keretein belül, szeretnénk az iskolánknak WRO pályát beszerezni és készülni a WRO versenyre. 

Ezen apropóból a szakkör tagjai készülnek nemcsak a WRO versenyre, hanem az éppen aktuális LEGO Sumo versenyekre is.

A felkészülés egész évben tart, több alkalmat is igénybe vesz egy versenyre való felkészülés. Szerencsére Sumo versenyből több is van egy évben. :)