Softwareudvikling fra testerens synspunkt

From Tuesday, April 20, 2021 1:00 PM
to Tuesday, April 20, 2021 2:00 PM

SmartLearning

Open online activity

Danish

online

Hvad er test egentlig? Mange tænker, at test er, når vi sætter, hvem der nu lige har tid, til at klikke lidt på nogle knapper, og se hvordan systemet reagerer. Men test er faktisk en disciplin i sig selv, som kræver grundig planlægning, er baseret på omfattende teknik og indgår i en struktureret proces. Bliv klogere på emnet test når vi tirsdag den 20/4 fra kl. 13.00-14.00 inviterer til webinar med Senior testkonsulent Annemette Clement. Annemette giver dig et indblik i, hvordan hun i praksis arbejder med test og kvalitetssikring, og hvordan det er forskelligt afhængigt af hvilken kontekst hun befinder sig i. Annemette præsenterer også et bud på en arbejdsdag for en testkonsulent, og hvordan hun har oplevet at arbejde med test hos en række af landets største it-virksomheder. Sidst, men ikke mindst, kan du blive klogere på hvordan kvalitet sikres i en udviklingsproces, og om det at arbejde med kvalitetssikring i en agil verden, hvor ansvar bytter hænder og distribueres ud i udviklingskæden.

    Higher Education Employed adults Unemployed adults
    Software development

Nearby upcoming activities:

Kvantecomputere og deres betydning for fremtidens IT

Wed, May 19, 2021 2:00 PM

Onsdag den 19/5 kl. 14.00-15.00 inviterer vi til webinar med Peter Lodahl. Peter arbejder med eksperimentel kvantefysik og forsker i kvantecomputere og kvantenetværk baseret på fotoner (lyspartikler).

Szukamy kodu w codziennych czynnościach z Uczymy Dzieci Programować

Mon, Jul 1, 2019 7:30 AM

Wspólne zabawy okołoprogramistyczne, poznanie podstawowych pojęć związanych z kodowaniem.

Gastles programmeren

Fri, Apr 16, 2021 1:00 PM

Op basisschool Da Vinci Berkelland (https://www.davinci-berkelland.nl/) verzorgt Sandra Legters (https://hetfluoriet.nl/ ) een aantal gastlessen in het kader van de ateliers binnen de school voor voltijds onderwijs voor hoogbegaafde kinderen. Tijdens de lessen die Sandra verzorgt komen diverse aspecten van computational thinking en programmeren aan bod.