Παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού ΑΓΓΛΙΑ

From Monday, January 18, 2021 8:30 AM
to Friday, January 22, 2021 4:00 PM

4o Nipiagogeio Lavriou

Open in-person activity

4niplavr@sch.gr

Greek

Leoforos Souniou, 195 00, Lavrio, GRC

Ένας μυστήριος ταξιδιώτης μας στέλνει την εντολή να ψάξουμε να βρούμε τα στοιχεία εκείνα για να καταλάβουμε που βρίσκεται, σε ποια χώρα. Έχουμε φτιάξει εικόνες αλλα και μουσικά κομμάτια απο την Αγγλία με qr code. Τα παιδιά παίζουν το παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού και προσπαθούν να ανακαλύψουν τα qr codes. Για να μπορέσουν να τα διαβάσουν θα χρειαστούν τη συσκευή τάμπλετ με την οποία θα σκαναρουν τα qr codes για να βρούνε τις εικόνες.

    Pre-primary education
    Mobile app development Data manipulation and visualisation

Nearby upcoming activities:

Ηλεκτρονικό σκάκι
Fri, Feb 23, 2024 12:00 AM
 

Συνεχίζει η εκμάθηση των φιγούρων και των κινήσεων μετά από το επιδαπέδιο σκάκι στην αυλή του σχολείου στην αίθουσα των υπολογιστών με τις δραστηριότητες του https://lichess.org/

Οι μαθητές θα αποθηκεύσουν τις φιγούρες στο σκάκι και τις κινήσεις που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάθε πιόνι χωριστά σε ένα διαφορετικό περιβάλλον του υπολογιστή του. Θα δοκιμάσουν τις γνώσεις που έμαθαν παίζοντας στο επιδαπέδιο σκάκι της αυλής. 

Προγραμματίζω στο περιβάλλον "Διερμηνευτής της Γλώσσας"
Mon, Oct 10, 2022 12:00 AM

Οι μαθητές της Β΄τάξης Λυκείου μαθαίνουν να προγραμματίζουν, αναπτύσσουν βασικές δεξιότητες προγραμματισμού και εξοικειώνονται με τις βασικές προγραμματιστικές δομές αξιοποιώντας το προγραμματιστικό περιβάλλον "Διερμηνευτής της Γλώσσας".

Ο προγραμματισμός στο περιβάλλον "ΓΛΩΣΣΑ"
Mon, Sep 11, 2023 12:00 AM

Ο προγραμματισμός στο περιβάλλον "ΓΛΩΣΣΑ"