S roboty napříč předměty

From Tuesday, October 20, 2020 8:00 AM
to Friday, October 23, 2020 1:00 PM

Základní škola a Praktická škola Opava, Slezského odboje 5, příspěvková organizace

Open in-person activity

melecka@zspsopava.cz

Czech

náměstí Slezského odboje 361/3a, 746 01, Předměstí, Opava, Moravskoslezský kraj, CZE

V průběhu celoškolní akce budou žáci využívat připravené aktivity k lepšímu porozumění kódování a tvorbě algoritmů. připraveny jsou projekty, které mohou realizovat ve svých třídách. Budou se seznamovat s programováním ozobota a BeeBota. Budou vytvářet obrázky v pixel artu a hledat poklad.

https://www.zsps-opava.cz/cs/

    Primary school
    Robotics Playful coding activities Art and creativity Motivation and awareness raising

Nearby upcoming activities:

"Programujemy roboty'
Sun, Oct 16, 2022 8:00 AM
Robotyka oraz programowanie w oparciu o lego Mindstorms.
Microtela
Thu, May 23, 2024 8:00 AM

Vědeckotechnická soutěž, která je součástí podpory technického vzdělávání. Soutěž vznikla díky podpoře města Lanškroun a společenství úspěšných průmyslových firem na lanškrounsku. Cílem soutěže je podněcovat co nejvíce mladších žáků k odhalování a rozvíjení jejich tvůrčích schopností a schopnosti svoji práci prezentovat veřejnosti. Napomáhat k vyhledávání talentů v oblasti vědy a techniky a umožňuje co největšímu počtu talentovaných žáků další odborný růst formou účasti na soutěžích.

Code week ZŠ Lichardova
Mon, Nov 20, 2023 8:00 AM

Pedagógovia informatiky na Základnej škole Lichardova 24, Žilina, získavajú nové znalosti v obalsti blkokového programovania prostredníctvom webinárov a školení. Dané znalosti sa aplikujú do vzdelávacieho procesu. Žiaci na základe nadobudnutých znalostí sa naučia blokovému programovaniu s využitím multimediálneho obsahu.