Prepoznaj kako se osjećam

From Tuesday, October 13, 2020 11:30 AM
to Wednesday, October 14, 2020 10:00 AM

OŠ Zrinskih i Frankopana Otočac

Invite-only in-person activity

Croatian

Ulica kralja Zvonimira 15, 53220, Otočac, Ličko-senjska županija, HRV

Prepoznaj kako se osjećam ! Korištenjem Cognimates platforme za razvoj umjetne inteligencije učenici će izraditi model pomoću kojeg će naučiti računalo kako da prepozna izraz lica. Na osnovu modela prepoznavanja objekata i pomoću grafičkih programskih blokova učenici će izrađivati različita programska rješenja. Recognize my emotions ! Using the Cognimates artificial intelligence learning platform, students will create a model to teach the computer how to recognize facial expressions. Students will code, based on the object recognition model and using graphical program blocks.

    Primary school
    Basic programming concepts Playful coding activities Artificial intelligence

Nearby upcoming activities:

Ping pong program
Wed, Oct 12, 2022 8:00 AM

Učenici će u programu Scratch uz pomoć učiteljice programirati programsku igru koja je slična ping pongu. Cilj igre bit će održati lopticu u zraku pomičući donju prepreku pomoću tipkovnice. Igri će biti dodano i bodovanje kako bi među učenicima izazvala natjecateljski duh. Svai učenik će samostalno dizajnirati pozadinu igre kao i likove: lopta i prepreka te će an kaju svoju igru podijeliti s ostalim učenicima u razredu.

CodeWeek at Wellbeing project
Sat, Oct 8, 2022 12:00 AM

CodeWeek at Wellbeing project
- presentation of the school and the eTwinning project
- filming the school and sharing the experience
- online meeting

Zabavno programiranje
Sat, Oct 8, 2022 10:00 AM

U našoj školi u tjednu programiranja učenici će uz pomoć nastavnika upoznati osnovne i napredne tehnike programiranja. 5. r Blok py, 6.-8. r Python. Učenici tokom tjedna upoznat će se s primjerima umjetne inteligencije.