Prepoznaj kako se osjećam

From Tuesday, October 13, 2020 11:30 AM
to Wednesday, October 14, 2020 10:00 AM

OŠ Zrinskih i Frankopana Otočac

Invite-only in-person activity

Croatian

Ulica kralja Zvonimira 15, 53220, Otočac, Ličko-senjska županija, HRV

Prepoznaj kako se osjećam ! Korištenjem Cognimates platforme za razvoj umjetne inteligencije učenici će izraditi model pomoću kojeg će naučiti računalo kako da prepozna izraz lica. Na osnovu modela prepoznavanja objekata i pomoću grafičkih programskih blokova učenici će izrađivati različita programska rješenja. Recognize my emotions ! Using the Cognimates artificial intelligence learning platform, students will create a model to teach the computer how to recognize facial expressions. Students will code, based on the object recognition model and using graphical program blocks.

    Primary school
    Basic programming concepts Playful coding activities Artificial intelligence

Nearby upcoming activities:

Programiranje u aplikaciji MS Excel
Mon, Oct 2, 2023 8:00 AM

Učenici trećih razreda smjera Poslovni tajnik u aplikaciji MS Excel izvode nad podacima funkcije iz kategorije: matematika i trigonometrija, pretraživanja i reference, logičke, financijske, datumske, statističke i tekstualne.

Programiraju vlastite obrasce na zadanom problemskom zadatku i funkcijama dolaze do rješenja.

Radi kvalitetnije analize podataka iz tablice, koriste grafičke prikaze, izvode operacije pretraživanja, filtriranja i sortiranja podataka u bazi podataka, te izvode pivot tablice.

Radove objavljujemo na intranetu, a aktivnosti na službenim stranicama škole.

 

Kroz VR u svijet profesija
Mon, Apr 15, 2024 8:00 AM

Učenici 8. razreda sudjelovat će u projektu u kojemu će u aplikaciji CoSpaces Edu izrađivati virtualna (AR i VR) iskustva kojima će predstaviti svoje odabrano zanimanje. Kako im uskoro predstoji upis u srednju školu, ova će aktivnost pomoći i olakšati im odabir njihovog budućeg zanimanja, a u kojoj će razvijati vještine pretraživanja i vrednovanja informacija te uporabe tehnologije u nastajanju (proširena i virtualna stvarnost).

Ukrotimo Lego robota
Tue, Oct 15, 2024 1:00 PM

Programiranje Lego robota s programom Spike.