CODEkincs 2020

From Saturday, October 10, 2020 12:00 AM
to Sunday, October 25, 2020 12:00 AM

Lajosmizsei Fekete István Sportiskolai Általános Iskola

Invite-only in-person activity

bb.barna.beata@gmail.com

Lajosmizse, Kecskeméti Járás, Bács-Kiskun, HUN

A CodeWeek minden napján "codekincset" keresnek a csapatok az iskolában. A rejtvények, kódok helyes megfejtésével a kincsesláda is kinyílik, amiben a tallérokat tartjuk. A megszerzett tallérokkal értékes közösségi élményeket, ajándékokat vásárolnak.

https://lajosmizseiskola.hu/

    Elementary school students
    Data manipulation and visualisation

Nearby upcoming activities:

Kódólás-dekódolás

Mon, Oct 12, 2020 8:00 AM

5-6. osztályos tanulók bevezetése a kódolás folyamtába játékos feladatokon keresztül, a tanulók saját készítésű kódtáblázatainak felhasználásával.

Programozzunk!

Mon, Oct 12, 2020 8:00 AM

7-8. osztályos tanulóknak programozási feladatok Imagine Logoban, Scratchben és drón programozás

Előzzük meg a tüzeket Minecraftban

Thu, Oct 8, 2020 10:00 AM

A Minecraft virtuális terében megmutatjuk hogyan előzzük meg a tüzeket a mesterséges itelligenciát felhasználva. Közben megismerkedhetsz a programozás világával, a logikai kapukkal és a ciklusokkal. Ha még nem programoztál, semmi gond, ugyanis az alapismeretekkel is segítünk. Továbbá megismerheted, milyen veszélyeket rejt a tűz az erdőkre és a településekre nézve a Minecraft virtuális világában illetve a való világban egyaránt. Az eseményt egy profi kódoló csapat kíséri végig, hogy biztos legyen a siker! Tőlük közben végig kérdezhetsz arról is, hogy milyen igazi programozónak lenni :) Gyere el! Nagy kaland lesz! Az interaktív esemény ingyenes és online webinár rendszeren keresztül kerül megszervezésre. Várunk szeretettel!