Europeana Projekt Munka

From Sunday, September 1, 2019 12:00 AM
to Saturday, February 29, 2020 12:00 AM

Sipkay Barna Szakgimnázium

Open online activity

4400, Nyíregyháza, Nyíregyházi Járás, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Krúdy Gyula utca 32, HUN

E-twinning projekt keretében készítjük munkáinkat.

    Secondary school
    Other

Nearby upcoming activities:

ROBO STEAM
Thu, Apr 25, 2024 8:00 AM
Vom organiza, în Săptămâna Verde, o activitate în care voi îmbina activitatea de programare cu arta și creativitatea STEAM. În cadrul acestei activităţi, elevii vor fi ghidaţi de şoricelul Colby, un roboţel, pe care îl vor programa să se deplaseze înainte, la stânga sau la dreapta sau în sens invers. Elevii vor colora, cu ajutorul codurilor, imaginea unui robot. Robotul ROBO STEAM va prinde viață, după ce, cu ajutorul materialelor puse la dispoziție ( leduri, bandă de cupru cu adeziv și baterii tip pastilă), elevii vor face să lumineze inima robotului.
Floarea primăverii
Fri, Apr 26, 2024 11:00 AM

Activitatea pe care mi-am propus-o o voi realiza în „Săptămâna verde”, având ca scop  familiarizarea  copiilor cu activitatea de programare, prin joc. În acest sens am pregătit o fișă, urmând ca elevii să coloreze în funcție de codul culorilor și să descopere imaginea. Lucrările vor fi valorificate în cadrul unei expoziții la nivelul școlii.

Országos Méh-Ész Logikai Verseny
Mon, Feb 5, 2024 9:00 AM

A verseny fő célja az algoritmikus gondolkodás és a kreativitás fejlesztése, a résztvevők és a felkészítők érdeklődésének felkeltése a robotika, a programozás iránt.