Invatam prin joc

From Thursday, December 5, 2019 12:00 AM
to Friday, December 13, 2019 12:00 AM

Colegiul National "Dragos Voda" Campulung Moldovenesc

Open online activity

Câmpulung Moldovenesc, Suceava, ROU

Intram pe platforma si cautam sa folosim scratch

    High school students
    Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

Pixel BOT

Wed, Oct 28, 2020 10:00 AM

Conţinut: 1.Ce sunt pixelii? 2.Grafica raster versus grafica vectorială 3.Pixel peeping 4.Despre rezoluție 5.Pixelii blocați sau pixelii ”morți” 6.Zgomotul de imagine 7.Meserii ale viitorului - sculptura în pixeli Resurse: Jocuri de creație Pixel Art de tip Stem Metode: Webinar cu aspecte practice în ateliere de lucru Conversația, explicația, demonstrația, învățarea prin descoperire Obiective: - aplicarea elementelor de conținut într-un proiect personal - stimularea spiritului de echipă într-un proiect comun (fiecare participant va realiza un procent din proiect) Participanți: - elevi din ciclul primar, școală rurală, puțin familiarizați cu acest subiect Facilitatori: - profesorul de informatică și consilierul educativ Se vor folosi: aplicația ZOOM pentru activitățile live și grupul de facebook al participanților pentru activitățile on-line. Parteneri: Școala Gimnazială Stroiești

MAQUEEN IN ACTIUNE

Mon, Oct 12, 2020 3:30 PM

Acest eveniment se va desfășura în trei ședințe, pe platforma ZOOM. La el vor participa copiii de clasa a 3-ai Școlii Ipotești și prietenii lor de la Centrul de Plasament”SPERANȚA” Suceava (majoritate fete) Scopul e de a-i ajuta pe copii să își sporească competențele digitale pentru a se integra ușor într-o societate tehnologizată. Îi va ajuta să pună în practică MAQUEEN, roboțelul, care îi apropie prin conectarea online și le arată că învățarea poate continua și așa.

PAXI(S)TEAM- MERGE(M) ÎMPREUNĂ!

Wed, Oct 21, 2020 5:30 PM

Împreună cu partenerii noștri europeni din proiectul eT (Macedonia, România, Italia, Ucraina, Armenia, Turcia), ne-am propus să îi ajutăm pe elevi să acceseze și să se pregătească mai ușor pentru lecțiile online. Am conceput activități distractive și antrenante, pentru a îmbunătăți și ușura procesul de învățare. Am ales și Merge Cube fiindcă ne permite să vedem obiecte digitale 3D și e un mod cu totul nou de a învăța și interacționa cu lumea digitală.