Taller de informàtica i pensament computacional en família

Organized by:

Salvador Espriu

Happening at:

Escola Salvador Espriu, Carrer Roger de Flor, 08401, Granollers, Barcelona, Catalunya, ESP

From Friday, October 25, 2019 4:30 PM
to Friday, October 25, 2019 6:00 PM

Description:

Des de l'AMPA de l'Escola organitzem una activitat de informàtica en família on els nens i nenes jugaran als jocs de pensament computacional de l'hora del codi. És la primera que es fa a l'escola i esperem que tingui molt d'èxit i que es puguin repetir els tallers.

More information:

http://ampa.espriu.cat

This activity is for:

  • Elementary school students

Main themes:

  • Playful coding activities
  • Visual/Block programming

Tags:

  • @AMPAEspriuGran

Share the activity:

October 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Nearby upcoming activities:

Tecnocampus

Mon, Jan 6, 2020 12:00 AM

Durant el Tecnoestiu/Tecnohivern cada grup participant gaudeix d’una jornada d’activitats per aprendre i gaudir amb les noves tecnologies. Durant un matí es fan tallers on s’exploren tecnologies com el disseny i la impressió 3D, les ciutats intel·ligents, la creació d’aplicacions de mòbils o la intel·ligència artificial. Als tallers s’apliquen eines obertes de programació per blocs per tal d’apropar aquestes tecnologies a tothom. Les activitats són ideals per treballar la participació, la creativitat i la innovació. El forma d’estiu i hivern està adreçat als esplais i famílies que volem aprofitar aquests temps de per gaudir i aprendre amb la tecnologia. Durant el període lectiu, les escoles i instituts podem participar en el Tecnoestiu/Tecnohivern. Aquestes activitats permeten treballar moltes de les competències del currículum escolar i, a més, desenvolupar les competències bàsiques del segle XXI. Els participants també poden treballar en el plató de TV del Citilab per aprendre a exposar les seves experiències als tallers i com funciona el món de la realització de televisió des de dins.

"FEM UN MUSICAL"

Tue, Oct 1, 2019 12:00 AM

Prepararacion y representación de un musical. Introducción de los alumnos de ESO a las Artes Escénicas. Cada grupo clase prepara las canciones, el argumento de la obra de teatro musical, también todo el material de atrezo. La organizacion se distribuye por grupos: cantantes, actores, realizadores, músicos, atrezos, solistas y bailarines. Se trabaja desde las áreas de Música, Visual-Plástica y con soporte de otros departamentos. La obra final culmina con la representación del Musical delante de un público de alumnos y familiares.

#conectacode

Sat, Oct 5, 2019 12:00 AM

La propuesta #conectacode de Fundación Esplai aglutina una selección de actividades de programación seleccionadas de la página www.codeweek.eu lanzada a una red de entidades de base social que trabajan la promoción de las competencias STEAM dentro de sus objetivos y a través de la metodologia de Aprendizaje y Servicio. Queremos facilitar la orientación para dichas entidades en la selección de actividades adecuadas para su público infantil y juvenil. También hemos organizado un acto coincidiendo con el día de Ada Lovelance y la inauguración de un nuevo espacio maker en Villanueva de las Algaidas (Málaga)