XI Jornada de Programació i Robòtica Educatives

Organized by:

Departament d'Educació

Happening at:

Citilab Cornellà, Cornellà de Llobregat, Spain

From Saturday, May 25, 2019 9:00 AM
to Saturday, May 25, 2019 6:00 PM

Description:

El dia 25 de maig de 2019 se celebrarà l'onzena edició de la Jornada Programa, dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques on s’empren entorns de programació i de robòtica educatives. Aquesta trobada està especialment adreçada als docents de primària i de secundària interessats en l’ús de la programació i la robòtica en els seus entorns d’aula, però també està oberta a altres professionals interessats en la temàtica. Tanmateix, des de fa uns anys, també hi participen alumnes, acompanyats pels seus professors, en la mostra de treballs realitzats per l’alumnat.

This activity is for:

 • Elementary school students
 • High school students
 • Graduate students
 • Post graduate students
 • Employed adults
 • Unemployed adults

Main themes:

 • Basic programming concepts
 • Web development
 • Mobile app development
 • Robotics
 • Unplugged activities
 • Visual/Block programming

Share the activity:

May 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Nearby upcoming activities:

Iniciació a la programació amb Scratch!

Mon, Sep 30, 2019 12:00 AM

Iniciació a la programació per públic d’entre 8 i 12 anys per canviar la forma d’interactuar amb la tecnologia cap a una forma activa, creativa i no només com a usuaris. Es treballa amb l’entorn de programació Scratch, dissenyat per treballar les habilitats del segle XXI i les metodologies del pensament computacional. Els participants, aprenent a programar, utilitzen un pensament lògic i les estratègies de resolució de problemes. Tot això en un entorn gràfic de construcció per blocs, perfecte per a l’experimentació, la creativitat i amb eines per compartir el treball realitzat.

Curs Snap4Arduino!

Wed, Oct 30, 2019 12:00 AM

Aprendrem a programar d’una forma gràfica i intuïtiva dispositius electrònics i robots. Es fa servir l’entorn de programació lliure Snap!4Arduino, dissenyats al Citilab, que simplifiquen la programació sobre la plataforma de hardware lliure Arduino.

Tecnocampus

Mon, Jan 6, 2020 12:00 AM

Durant el Tecnoestiu/Tecnohivern cada grup participant gaudeix d’una jornada d’activitats per aprendre i gaudir amb les noves tecnologies. Durant un matí es fan tallers on s’exploren tecnologies com el disseny i la impressió 3D, les ciutats intel·ligents, la creació d’aplicacions de mòbils o la intel·ligència artificial. Als tallers s’apliquen eines obertes de programació per blocs per tal d’apropar aquestes tecnologies a tothom. Les activitats són ideals per treballar la participació, la creativitat i la innovació. El forma d’estiu i hivern està adreçat als esplais i famílies que volem aprofitar aquests temps de per gaudir i aprendre amb la tecnologia. Durant el període lectiu, les escoles i instituts podem participar en el Tecnoestiu/Tecnohivern. Aquestes activitats permeten treballar moltes de les competències del currículum escolar i, a més, desenvolupar les competències bàsiques del segle XXI. Els participants també poden treballar en el plató de TV del Citilab per aprendre a exposar les seves experiències als tallers i com funciona el món de la realització de televisió des de dins.