XI Jornada de Programació i Robòtica Educatives

Organized by:

Departament d'Educació

Happening at:

Citilab Cornellà, Cornellà de Llobregat, Spain

From Saturday, May 25, 2019 9:00 AM
to Saturday, May 25, 2019 6:00 PM

Description:

El dia 25 de maig de 2019 se celebrarà l'onzena edició de la Jornada Programa, dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques on s’empren entorns de programació i de robòtica educatives. Aquesta trobada està especialment adreçada als docents de primària i de secundària interessats en l’ús de la programació i la robòtica en els seus entorns d’aula, però també està oberta a altres professionals interessats en la temàtica. Tanmateix, des de fa uns anys, també hi participen alumnes, acompanyats pels seus professors, en la mostra de treballs realitzats per l’alumnat.

This activity is for:

 • Elementary school students
 • High school students
 • Graduate students
 • Post graduate students
 • Employed adults
 • Unemployed adults

Main themes:

 • Basic programming concepts
 • Web development
 • Mobile app development
 • Robotics
 • Unplugged activities
 • Visual/Block programming

Share the activity:

May 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Nearby upcoming activities:

Tecnocampus

Mon, Jan 6, 2020 12:00 AM

Durant el Tecnoestiu/Tecnohivern cada grup participant gaudeix d’una jornada d’activitats per aprendre i gaudir amb les noves tecnologies. Durant un matí es fan tallers on s’exploren tecnologies com el disseny i la impressió 3D, les ciutats intel·ligents, la creació d’aplicacions de mòbils o la intel·ligència artificial. Als tallers s’apliquen eines obertes de programació per blocs per tal d’apropar aquestes tecnologies a tothom. Les activitats són ideals per treballar la participació, la creativitat i la innovació. El forma d’estiu i hivern està adreçat als esplais i famílies que volem aprofitar aquests temps de per gaudir i aprendre amb la tecnologia. Durant el període lectiu, les escoles i instituts podem participar en el Tecnoestiu/Tecnohivern. Aquestes activitats permeten treballar moltes de les competències del currículum escolar i, a més, desenvolupar les competències bàsiques del segle XXI. Els participants també poden treballar en el plató de TV del Citilab per aprendre a exposar les seves experiències als tallers i com funciona el món de la realització de televisió des de dins.

#conectacode

Sat, Oct 5, 2019 12:00 AM

La propuesta #conectacode de Fundación Esplai aglutina una selección de actividades de programación seleccionadas de la página www.codeweek.eu lanzada a una red de entidades de base social que trabajan la promoción de las competencias STEAM dentro de sus objetivos y a través de la metodologia de Aprendizaje y Servicio. Queremos facilitar la orientación para dichas entidades en la selección de actividades adecuadas para su público infantil y juvenil. También hemos organizado un acto coincidiendo con el día de Ada Lovelance y la inauguración de un nuevo espacio maker en Villanueva de las Algaidas (Málaga)

"FEM UN MUSICAL"

Tue, Oct 1, 2019 12:00 AM

Prepararacion y representación de un musical. Introducción de los alumnos de ESO a las Artes Escénicas. Cada grupo clase prepara las canciones, el argumento de la obra de teatro musical, también todo el material de atrezo. La organizacion se distribuye por grupos: cantantes, actores, realizadores, músicos, atrezos, solistas y bailarines. Se trabaja desde las áreas de Música, Visual-Plástica y con soporte de otros departamentos. La obra final culmina con la representación del Musical delante de un público de alumnos y familiares.