Itinerari de Programació a l'ESO

From Wednesday, September 12, 2018 12:00 AM
to Thursday, June 6, 2019 12:00 AM

Institut Narcís Oller

Other

Carrer Francesc Gumà Ferran, núm 1, Valls, Espanya

A les assignatures optatives de Programació de 1 a 3 ESO de l'Institut Narcís Oller realitzem aprenentatge de programació amb blocs (code, scratch) alhora que desenvolupem amb aquest llenguatge petites aplicacions, algunes amb la finalitat de fer més fàcil la vida dels nostres companys amb necessitats educatives especials (per exemple, dissenyarem un horari interactiu amb imatges). Aquesta activitat en concret forma part del projecte INcluTAC englobat dins el programa mSchools Eduhack. L'Itinerari de programació a l'ESO es completa a 4 ESO amb aquestes altres activitats: https://codeweek.eu/view/179103/programacio-eso4

    Secondary school
    Basic programming concepts Mobile app development Other Playful coding activities Visual/Block programming Game design
    Catalunya programació catalonia eso Valls InsNarcisOller Itinerari ESO2 ESO1 ESO3

Nearby upcoming activities:

Code Week: Mes del codi a Dynamind
Wed, Oct 13, 2021 4:00 PM

Entre els dies 14 i 30 d’octubre es celebra, a tota Europa, la setmana del codi. Amb motiu d’aquest esdeveniment, i durant les classes extraescolars de tota la setmana, realitzarem una activitat alternativa a la que venim fent normalment. Aquesta consistirà en realitzar una sèrie d’activitats, a través d’unes plataformes on-line de programació, que superar-les comporta aconseguir un certificat final que acredita la superació dels reptes.

Diseña tu web
Mon, Oct 4, 2021 12:00 AM

Primero, introducimos el concepto de páginas web, el lenguaje html y los gestores de contenido (CMS). 

Empezamos a crear una página web con wordpress en grupos y con la temática centrada en uno de los 17 objetivos de las Naciones Unidas.

Seran creadores de contenidos y irán dando forma a la web que, posteriormente, les serivirán para participar en el concurso de waaps.cat.

INTELIGENCIA ARTIFICIAL CON APP INVENTOR
Wed, Oct 20, 2021 9:00 AM

Desarrollo de una aplicación dotada de Inteligencia Artificial mediante el uso combinado de las herramientas AppInventor y Machine Learning for Kids/ Development of an application equipped with Artificial Intelligence through the combined use of the AppInventor and Machine Learning for Kids tools