Itinerari de Programació a l'ESO

From Wednesday, September 12, 2018 12:00 AM
to Thursday, June 6, 2019 12:00 AM

Institut Narcís Oller

Other

Carrer Francesc Gumà Ferran, núm 1, Valls, Espanya

A les assignatures optatives de Programació de 1 a 3 ESO de l'Institut Narcís Oller realitzem aprenentatge de programació amb blocs (code, scratch) alhora que desenvolupem amb aquest llenguatge petites aplicacions, algunes amb la finalitat de fer més fàcil la vida dels nostres companys amb necessitats educatives especials (per exemple, dissenyarem un horari interactiu amb imatges). Aquesta activitat en concret forma part del projecte INcluTAC englobat dins el programa mSchools Eduhack. L'Itinerari de programació a l'ESO es completa a 4 ESO amb aquestes altres activitats: https://codeweek.eu/view/179103/programacio-eso4

    Secondary school
    Basic programming concepts Mobile app development Other Playful coding activities Visual/Block programming Game design

Nearby upcoming activities:

Creació d'aplicacions mòbils amb Appinventor
Tue, Sep 13, 2022 8:30 AM

Trimestre dedicat al desenvolupament d'aplicacions mòbils amb App Inventor a través del projecte tecnològic de 2n d'ESO.

Code week a l'Escola Lluís Vives
Mon, Oct 17, 2022 9:00 AM

El alumnado de la escuela Lluís Vives de Castelldefels realiza diferentes actividades encaminadas a desarrollar el pensamiento computacional y la programación.

Code with NODE MCU
Sun, Sep 18, 2022 8:00 AM

We are planning to code and mount NODEMCU with kids at our High School in order to introduce them in the world of microchips and robotics with a NODEMCU ESP8266, programming them with blocks with Tuniot and with IDE.