Programació ESO4

From Wednesday, September 12, 2018 12:00 AM
to Thursday, June 6, 2019 12:00 AM

Institut Narcís Oller

Other

jbartoli@xtec.cat

Carrer Francesc Gumà Ferran, 1, Valls, Espanya

Creació d'aplicacions per a Windows amb Visual.NET. Creació d'Apps per a dispositius mòbils amb sistema Android amb AppInventor.

    Secondary school
    Web development Mobile app development Software development
    web aplicacions Apps Android Visual.NET

Nearby upcoming activities:

Code Week: Mes del codi a Dynamind
Wed, Oct 13, 2021 4:00 PM

Entre els dies 14 i 30 d’octubre es celebra, a tota Europa, la setmana del codi. Amb motiu d’aquest esdeveniment, i durant les classes extraescolars de tota la setmana, realitzarem una activitat alternativa a la que venim fent normalment. Aquesta consistirà en realitzar una sèrie d’activitats, a través d’unes plataformes on-line de programació, que superar-les comporta aconseguir un certificat final que acredita la superació dels reptes.

Diseña tu web
Mon, Oct 4, 2021 12:00 AM

Primero, introducimos el concepto de páginas web, el lenguaje html y los gestores de contenido (CMS). 

Empezamos a crear una página web con wordpress en grupos y con la temática centrada en uno de los 17 objetivos de las Naciones Unidas.

Seran creadores de contenidos y irán dando forma a la web que, posteriormente, les serivirán para participar en el concurso de waaps.cat.

INTELIGENCIA ARTIFICIAL CON APP INVENTOR
Wed, Oct 20, 2021 9:00 AM

Desarrollo de una aplicación dotada de Inteligencia Artificial mediante el uso combinado de las herramientas AppInventor y Machine Learning for Kids/ Development of an application equipped with Artificial Intelligence through the combined use of the AppInventor and Machine Learning for Kids tools