Programujem, programuješ, programujeme

From Thursday, October 11, 2018 1:30 PM
to Thursday, October 11, 2018 3:30 PM

Základná škola Dolný Pial

Other

Dolný Pial, Slovensko

Popoludnie strávené programovaním. Deň otvorených dverí v multimediálnej učebni, kde sa všetci môžu zapojiť do programovania v detskom programovacom jazyku (Baltík, Scratch, Imagine) podľa vlastného výberu.

    Primary school
    Basic programming concepts Playful coding activities Visual/Block programming

Nearby upcoming activities:

digitális kalandjáték - Bps Gödöllő
Tue, May 2, 2023 12:00 AM

5.-es korcsoporttal, 5 fővel, készítünk egy digitális kalandjátékot.

MÉHEK digitális kalandjáték
Tue, May 2, 2023 12:00 AM

A kalandjátékban a méhek témakörét járjuk körbe interdiszciplináris módon. Találtok benne kódolással, mesterséges intelligenciával, kémiával, biológiával, művészetekkel, matematikával, angollal, magyar nyelv és irodalommal és zeneművészettel kapcsolatos izgalmas feladványokat.

O. STEAM Nap
Fri, May 3, 2024 8:30 AM

A ✨0.STE@M napunk✨során a tanulók STEAM mikroprojekteket valósítanak meg, a kísérő pedagógusokat pedig együtt gondolkozásra invitáljuk. Témánk: a STEAM foglalkozások integrálásának lehetősége a közoktatásban.

📣 A résztvevő csapatok STEAM eszközökhöz is hozzájuthatnak** a megrendezésre kerülő következő STEAM Napig. 🥇 🟡 Jelentkezés feltétele a Regisztrációs űrlap kitöltése, melyet először azokkal osztunk meg, akik a rendezvénnyel kapcsolatos online információs-, konzultációs alkalmunkon részt vesznek.

🟢Megjegyzés: A helyszín befogadóképessége korlátozva van, ezért a jelentkezések elfogadásakor a jelentkezés sorrendjét figyelembe fogjuk venni.

*A STEAM mikroprojektek általában rövid időtartamúak, akár néhány órásak is lehetnek, és többnyire kis csoportokban vagy akár egyénileg is megvalósíthatóak. Ezek a projektek lehetnek kísérletek, tervezési vagy művészeti feladatok, programozási gyakorlatok, kreatív feladatok vagy más olyan tevékenységek, amelyek összekapcsolják a tudományos és művészeti területeket.

**A résztvevő csapatok az alkalmon kapott űrlap kitöltésével sorsolásban vesznek részt, ill. kiválasztásra kerül a "legjobb, legkreatívabb," ötletét megosztó csapat.

Időpont: 2024.május 3. (péntek), 8:30-12:30

Helyszín INNOVATÍV KÖZPONT, JEDLIK ÁNYOS UTCA 7, KOMÁROM, (A KOMÁROMI KORZÓMÖGÖTT)