Le Wagon Programozási Nap Fiataloknak

From Saturday, October 21, 2017 10:00 AM
to Saturday, October 21, 2017 5:00 PM

UP academy, Meet and Code, Le Wagon

Other

noemi@upcenter.hu

Budapest, Bartók Béla út 29, 1114 Magyarország

Az esemény a Digitális Tudás Akadémia Közhasznú Egyesület és a Le Wagon Budapest (www.lewagon.com/budapest) együttműködésével valósul meg. A nap programja a Le Wagon programozó iskola tanárai által tartott “2 órás kezdőoldal (landing page)” workshoppal kezdődik, ahol a résztvevők megtanulhatják a HTML, CSS és Bootstrap alapjait, és ezáltal a tanárokkal közösen egy saját weboldalt készíthetnek. Az ebéd után egy meghívott vendégelőadó fog mesélni arról, hogy a programozás hogyan fogja a jövőben megváltoztatni a munkahelyeket, és miért fontos, hogy a fiatalok megtanulják legalább a programozás alapjait. Az előadás után egy következő workshopot tartanak a Le Wagon programozó iskola tanárai, méghozzá a Ruby alapjairól, amelyik az egyik legnépszerűbb programozási nyelv a kezdő programozók között. A rendezvény angol nyelven kerül megrendezésre, így nem csak magyar, hanem nemzetközi fiatalokat is várunk.

http://upcenter.hu/

    Primary school Secondary school Higher Education Post graduate students Employed adults Unemployed adults Other (see description)
    Web development

Nearby upcoming activities:

MÉHEK digitális kalandjáték
Tue, May 2, 2023 12:00 AM

A kalandjátékban a méhek témakörét járjuk körbe interdiszciplináris módon. Találtok benne kódolással, mesterséges intelligenciával, kémiával, biológiával, művészetekkel, matematikával, angollal, magyar nyelv és irodalommal és zeneművészettel kapcsolatos izgalmas feladványokat.

digitális kalandjáték - Bps Gödöllő
Tue, May 2, 2023 12:00 AM

5.-es korcsoporttal, 5 fővel, készítünk egy digitális kalandjátékot.

Robotika versenyre készülés
Mon, Apr 29, 2024 2:00 PM

 

Iskolánk nyertes Meet and Code eseménye: Go WRO. Ezen esemény keretein belül, szeretnénk az iskolánknak WRO pályát beszerezni és készülni a WRO versenyre. 

Ezen apropóból a szakkör tagjai készülnek nemcsak a WRO versenyre, hanem az éppen aktuális LEGO Sumo versenyekre is.

A felkészülés egész évben tart, több alkalmat is igénybe vesz egy versenyre való felkészülés. Szerencsére Sumo versenyből több is van egy évben. :)