Christmas cards with scratch

From Tuesday, December 12, 2023 8:30 AM
to Friday, December 22, 2023 1:30 PM

2nd Pindario High School Of Thebes -Goulitsa Paraskevi

Open in-person activity

Greek

2o Gymnasio Thivas, Avlidos, 322 00, Thiva, GRC

Τα χριστούγεννα έρχονται και αποφασίσαμε να δημιοργήσουμε δραστηριότητες προγραμματισμού !Χρησιμοποιούμε τη φαντασίας μας και προγραμματίζουμε με τους μαθητές μας με παιγνιώδη τρόπο δημιοργώντας διαδραστικές χριστουγεννιάτικες κάρτες.Σας προσκαλούμε  να συμμετέχετε και να ωθήσετε τα παιδιά να μάθουν προγραμματισμό με χριστουγεννιάτικες δρηαστηριότητες!!

Let's use our imagination and teach coding to our students with playful way!
We invite you to take part and let's children to learn coding via Christmas activities!
Activity code :cw23-SENLY School: 2nd Pindario high School Of Thebes 2ο Ημερήσιο Πινδάρειο Γυμνάσιο Θήβας Etwinning 23-24 coding RoboGames!!

You can upload your activites to this following padlet our padlet :https://padlet.com/.../christmas-coding-activities...  

Για να δείτε τα φύλλα εργασίας  μπορείτε να κάνετε κλικ στον δικτυακό τόπο διοργανωτή παρακάτω.

 

 

 

 

 

    Other (see description)
    Basic programming concepts Robotics Playful coding activities Visual/Block programming

Nearby upcoming activities:

Μεταμορφώνοντας τη διδασκαλία με AI
Wed, Apr 10, 2024 12:00 AM

Στα πλαίσια του online σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου στα πλαίσια ενημέρωσης γύρω από τις δράσεις ευρωπαϊκής εβδομάδες code week  και σε συνεργασία με την  google οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν περιεκτικά και  ελκυστικά περιβάλλοντα μάθησης με θεματική «Ένα ταξίδι με Τεχνητή Νοημοσύνη προς την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση». 

Beebot presents our local products (Η Beebot παρουσιάζει τα προϊόντα του τόπου μας)
Mon, May 13, 2024 12:00 AM

Η παρούσα δραστηριότητα σχεδιάστηκε στα πλαίσια εργαστηρίου δεξιοτήτων που συνδυάζει την καλλιέργεια δεξιοτήτων προγραμματισμού, ρομποτικής, steam, επιστημονικού εγγραμματισμού, τεχνών με την ανάγκη των μικρών μαθητών να αναδείξουν τον τόπο τους και κυρίως τα προϊόντα που αυτός παράγει. Προηγήθηκε καταιγισμός ιδεών και καταγραφή των εμπειριών τους, στη συνέχεια κατασκευάστηκαν από ανακυκλώσιμα υλικά τα σημεία-σταθμοί της μακέτας ρομποτικής, ψηφιοποιήθηκαν οι αφηγήσεις των νηπίων και βιντεοσκοπήθηκε ο προγραμματισμός της Beebot και η επίσκεψή της στον αμπελώνα, τον ελαιώνα, στο χωράφι, στη φάρμα με τα ζώα, στο ανενεργό ηφαίστειο Δίρφυς και στο μελίσσι. Ακολούθησε το μοντάζ ήχου-εικόνας από τη Νηπιαγωγό, λόγω της ηλικίας των μαθητών, που δεν τους επέτρεπε να συμμετέχουν.

Απόδραση από τον κήπο
Mon, Apr 15, 2024 12:00 AM

Προγραμματίζουμε τη Bee-Bot να αποφύγει εμπόδια που αντιπροσωπεύουν λουλούδια ή έντομα για να αποδράσει από έναν κήπο.O κήπος αποτυπώνεται σε μια πίστα -χαλάκι ΒΕΕΒΟΤ. Αυτή η δραστηριότητα δημιουργήθηκε ως μέρος του  EU Code Week Local Training που διοργανώνεται από τους  επικεφαλής Leading Teachers   της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κώδικα στην Αθήνα.