Η μελισσούλα συναντά τα φρούτα!

From Tuesday, October 17, 2023 10:00 AM
to Thursday, October 19, 2023 1:00 PM

Νηπιαγωγείο Κρηνίτσας Τρικάλων

Open in-person activity

Greek

Κρηνίτσα

Η μελισσούλα μας βοήθησε να συλλέξουμε τα αγαπημένα μας φθινοπωρινά φρούτα, με σκοπό να φτιάξουμε μια υπέροχη φρουτοσαλάτα. Έτσι την προγραμματίσαμε όσες φορές χρειάστηκε μέχρι να συγκεντρώσουμε όλα τα φρούτα που είναι αρεστά σε κάθε παιδί. Το αποτέλεσμα: Μία λαχταριστή φρουτοσαλάτα!

    Pre-primary education
    Robotics Unplugged activities Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

Coding with catterpilar
Mon, Apr 1, 2024 12:00 AM

We will organize unplugged coding activity using puzzle, labyrinth, sudoku, pixel art and robotics.

 

Coding with caterpillar
Mon, Apr 1, 2024 12:00 AM

We use unplugged games such as labyrinth, pixel art,,emaze,coding with robots beebot, to enhance mathematical and computational thinking and coding.

Κυκλοφορώ με ασφάλεια, μαθαίνοντας τον Κ.Ο.Κ.
Fri, Oct 20, 2023 12:30 PM

Στα πλαίσια της Κυκλοφοριακής Αγωγής συζητήσαμε με τους μαθητές και τις μαθήτριες τι πρέπει να προσέχουμε στο δρόμο για να είμαστε ασφαλείς. Ένα από αυτά είναι τα σήματα οδικής κυκλοφορίας. Είναι πινακίδες που έχουνε πάνω τους διάφορα σχέδια και μας "λένε" τι να κάνουμε. Είδαμε λοιπόν κάποια σήματα και προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τι μας δείχνουν. Ως επέκταση αυτής της δραστηριότητας, ακολούθησε η δημιουργία αυτοσχέδιας μακέτας με τα παιδιά με στόχο να γνωρίσουν οι μαθητές και οι μαθήτριές μας τα σήματα, τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να κατανοήσουν την αναγκαιότητα τήρησής τους με την αξιοποίηση επιδαπέδιου ρομποτικού συστήματος Bee Bot.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες δημιουργούν τον κώδικα, σύμφωνα με τον οποίο προγραμματίζουν το ρομπότ να κινηθεί ώστε να επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.