WYTech Project Team is Coding

From Wednesday, October 20, 2021 12:00 AM
to Sunday, October 24, 2021 12:00 AM

Tehnička škola i prirodosovna gimnazija Ruđera Boškovića

Open online activity

oobranic@gmail.com

English

Hrvatska

As a member of the WYTech project team, we will participate in the "WYTech Project Team Codes" event with our students and increase the motivation and awerness of our students and do fun coding actvities

    Higher Education Teachers
    Other Playful coding activities Motivation and awareness raising

Nearby upcoming activities:

Programiranje u aplikaciji MS Excel
Mon, Oct 2, 2023 8:00 AM

Učenici trećih razreda smjera Poslovni tajnik u aplikaciji MS Excel izvode nad podacima funkcije iz kategorije: matematika i trigonometrija, pretraživanja i reference, logičke, financijske, datumske, statističke i tekstualne.

Programiraju vlastite obrasce na zadanom problemskom zadatku i funkcijama dolaze do rješenja.

Radi kvalitetnije analize podataka iz tablice, koriste grafičke prikaze, izvode operacije pretraživanja, filtriranja i sortiranja podataka u bazi podataka, te izvode pivot tablice.

Radove objavljujemo na intranetu, a aktivnosti na službenim stranicama škole.

 

Kroz VR u svijet profesija
Mon, Apr 15, 2024 8:00 AM

Učenici 8. razreda sudjelovat će u projektu u kojemu će u aplikaciji CoSpaces Edu izrađivati virtualna (AR i VR) iskustva kojima će predstaviti svoje odabrano zanimanje. Kako im uskoro predstoji upis u srednju školu, ova će aktivnost pomoći i olakšati im odabir njihovog budućeg zanimanja, a u kojoj će razvijati vještine pretraživanja i vrednovanja informacija te uporabe tehnologije u nastajanju (proširena i virtualna stvarnost).

First Lego Legue - Meštri
Fri, Dec 1, 2023 8:00 AM

Tim učenika sudjeluje u First Lego League projektu i priprema se za Smotru izvršavajući različite zadatke i temeljne vrijednosti uz pomoć Lego elemenata i Lego Spike robota.