Journey To The Other End Of The World Project Members Are Coding

From Wednesday, October 13, 2021 8:00 AM
to Wednesday, July 13, 2022 9:00 AM

Scoala Gimnaziala H.M.Berthelot, Ploiesti

Open in-person activity

Romanian

Ploiesti, Prahova, ROU

Elevii vor fi familiarizati cu limbajul de programare prin intermediul aplicatiei Scratch. Vor folosi apoi notiunile invatate pentru a le pune in practica.

http://nu

    Primary school
    Visual/Block programming

Nearby upcoming activities:

Construim o mana robotica
Mon, Sep 12, 2022 9:00 AM
Activitatea isi propune sa ajute elevii de liceu/gimnaziu sa construiasca o mana robotica din materiale uzuale folosind programarea unui placi de Microbit.
Cum să scriem un articol pe blog?
Mon, Oct 3, 2022 8:00 AM
In cadrul activității, elevii clasei a VI-a vor crea blogul clasei și vor publica primul articol despre așteptările lor legate de noul an școlar.
Cine ajunge primul la Mickey
Fri, Oct 14, 2022 10:30 AM
Elevii clasei I vor fi împărțiți în 4 echipe și vor avea de parcurs un traseu aplicativ. In fiecare echipa un copil se va deplasa conform instrucțiunilor primite de la coechipier. Va câștiga echipa care atinge prima plusul Mickey. Mickey le va oferi spre rezolvare o problema de matematica corespunzătoare vârstei de 7-8 ani, iar copiii vor fi solicitați sa identifice pașii de rezolvare. În încheierea activității, elevii vor realiza tot pe echipe un " Mickey vorbitor" pe ChatterPix , cu mesaje de incurajare pentru colegii din celelalte echipe.