Halloween with Scratch Jr.

From Thursday, October 22, 2020 8:00 AM
to Sunday, October 25, 2020 2:00 PM

Základní škola s rozšířeným vyučováním matematiky a přírodovědných předmětů a s rozšířenou výukou informatiky Buzulucká 392, Teplice

Open in-person activity

reditelka@buzulka.cz

Czech

Buzulucká 392, 415 03, Řetenice, Teplice, Ústecký kraj, CZE

Coding is an essential skill in the digital curriculum for 21st Century learners. Coding is the ability to create instructions that allow a set of actions to be carried out. This Halloween themed resource gives an opportunity to expose junior students to the world of coding using the user friendly coding app Scratch Jr. Pojďme oslavit Halloween s virtuálním programováním Scratch Jr. Žáci během CodeWeek dne vytvoří na téma Halloween pozadí a postavičky, které naprogramují k pohybu. To vše během online setkání, na kterém se seznámíme s jednotlivými úkoly a které bude fungovat zároveň i jako podpora. V druhé části projektu se žáci seznámí s unplugged aktivitou stále spojenou s Scratch Jr. Z pracovního listu vystříhají jednotlivé Scratch Jr. bloky a budou se snažit vyvést jejich halloweenskou postavičku z bludiště.

http://www.buzulka.cz

    Primary school
    Unplugged activities Visual/Block programming

Nearby upcoming activities:

Lekcje programowania - Misje Scottiego
Fri, Oct 6, 2023 12:30 PM

Na zajęciach pozalekcyjnych z programowania, najmłodsi uczniowie pomagają Scottiemu wykonać jego misje. Na każdym etapie postępowania poznają kolejne polecenia w programowaniu blokowym.

Microtela
Thu, May 23, 2024 8:00 AM

Vědeckotechnická soutěž, která je součástí podpory technického vzdělávání. Soutěž vznikla díky podpoře města Lanškroun a společenství úspěšných průmyslových firem na lanškrounsku. Cílem soutěže je podněcovat co nejvíce mladších žáků k odhalování a rozvíjení jejich tvůrčích schopností a schopnosti svoji práci prezentovat veřejnosti. Napomáhat k vyhledávání talentů v oblasti vědy a techniky a umožňuje co největšímu počtu talentovaných žáků další odborný růst formou účasti na soutěžích.

Antolin
Fri, Jun 28, 2024 12:00 AM
Schüler beantworten Fragen zu gelesenen Büchern und erhalten dafür Punkte