E safety internet

Organized by:

Primary school “1 Qershori “ Tirana,Albania

Contact email:

valbona.r@yahoo.com

Happening at:

Rruga Hysen Pelingu, Njësia Bashkiake 8, Tiranë, 1017, ALB

From Monday, February 10, 2020 1:00 PM
to Tuesday, February 11, 2020 2:00 PM

Description:

It’s about safety internet days . It’s important to protect students in using safety internet through playful coding activities.

This activity is for:

  • Pre-school children

Main themes:

  • Playful coding activities

Tags:

Share the activity:

February 2020
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Nearby upcoming activities:

PROGRAMOJ PER TE JETUAR.

Wed, Sep 4, 2019 9:00 AM

Jam mesuese matematike dhe informatike. Me pelqen shkenca dhe teknologjia.Mendoj se nxenesve te mi une ju orgonizoj ore te bukura digjitale. Deshira ime eshte qe ne te ardhmen te jene kreativ. Oret e kodimit jane risi per nxenesit e mi. Do te programojme e do perdorim microbitin per te eleminuar thatesiren e lageshtiren tepert te bimet.

Coding and Micro: bits

Thu, Oct 10, 2019 9:30 AM

This project is being developed within the framework of the "21st Century Schools" program. Students in grades 6-8 will receive basic programming knowledge using Micro: bits and practicing on their Code.org accounts online. https://studio.code.org/sections/JBKVFV The project started in October as part of the European Coding Week and will continue throughout the 2019-2020 school year. Each week students gather and discuss the progress of the project phases. They are organized in groups and are trying to deliver their final product such as: Measuring humidity in school environments and in flower pots. The outputs of the project will be presented in turn by the participating learners.

Modelimi i shkronjave

Tue, Oct 1, 2019 12:00 AM

Ky aktivitet bazohet në modelimin e shkronjave me materiale të ndryshme.Ka për qëllim rritjen e aftësive krijuese te nxënësit e klasës së parë,zbatimin e njohurive të marra fitimin e shkathtësive.Rezulati i pritur është realizimi i "Librit tim të parë"