Adott célra mesterséges játékosok fejlesztése, azok versenyeztetése

From Monday, October 14, 2019 4:00 PM
to Tuesday, October 15, 2019 2:30 PM

Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium

Invite-only online activity

nagy.gyula.mfg@gmail.com

4031, Debrecen, Debreceni Járás, Hajdú-Bihar, Holló László sétány 6, HUN

Egy kétszemélyes játék számítógépes megvalósítása lesz a feladat. A felhasználó ellenfele a számítógép, mint mesterséges intelligencia kell legyen. A játék megnevezésére, a szabályok megfogalmazására a verseny kezdetén kerül sor. A gépi gondolkodás algoritmusának felépítéséhez az internet használható, de a forráskódot a verseny résztvevőjének kell elkészítenie. Másnap a program zárásaként a mesterséges intelligenciák, emberi közreműködéssel megküzdenek egymással. Ez úgy történik majd, hogy az A gép lépését a B számítógépen a B felhasználó írja be, és a B gép lépését az A gépen az A felhasználó rögzíti.

    Secondary school
    Basic programming concepts Software development Playful coding activities Art and creativity Game design Artificial intelligence

Nearby upcoming activities:

ROBO STEAM
Thu, Apr 25, 2024 8:00 AM
Vom organiza, în Săptămâna Verde, o activitate în care voi îmbina activitatea de programare cu arta și creativitatea STEAM. În cadrul acestei activităţi, elevii vor fi ghidaţi de şoricelul Colby, un roboţel, pe care îl vor programa să se deplaseze înainte, la stânga sau la dreapta sau în sens invers. Elevii vor colora, cu ajutorul codurilor, imaginea unui robot. Robotul ROBO STEAM va prinde viață, după ce, cu ajutorul materialelor puse la dispoziție ( leduri, bandă de cupru cu adeziv și baterii tip pastilă), elevii vor face să lumineze inima robotului.
Floarea primăverii
Fri, Apr 26, 2024 11:00 AM

Activitatea pe care mi-am propus-o o voi realiza în „Săptămâna verde”, având ca scop  familiarizarea  copiilor cu activitatea de programare, prin joc. În acest sens am pregătit o fișă, urmând ca elevii să coloreze în funcție de codul culorilor și să descopere imaginea. Lucrările vor fi valorificate în cadrul unei expoziții la nivelul școlii.

Országos Méh-Ész Logikai Verseny
Mon, Feb 5, 2024 9:00 AM

A verseny fő célja az algoritmikus gondolkodás és a kreativitás fejlesztése, a résztvevők és a felkészítők érdeklődésének felkeltése a robotika, a programozás iránt.