Storytelling through art with coding

From Sunday, October 6, 2019 10:00 AM
to Tuesday, October 15, 2019 11:30 AM

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΜΕΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΥΡΕΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Open online activity

nancykyrezi@yahoo.gr

Ρίμινι, 190 05, Νέα Μάκρη, GRC

•Με αφορμή ένα πίνακα ζωγραφικής, δημιουργούμε μια ιστορία με τους/τις μαθητές/τριες μας. •Τα παιδιά εικονογραφούν την ιστορία και η ιστορία τοποθετείται στο πλέγμα (του επιδαπέδιου ρομπότ ή στο πλέγμα που έχουμε φτιάξει (για τις unplugged δραστηριότητες). •Καλούνται να προγραμματίσουν το ρομπότ με τέτοιο τρόπο ώστε να αφηγηθεί την ιστορία που δημιουργήθηκε.

http://www.kyrezi.edu.gr

    Pre-primary education
    Basic programming concepts Unplugged activities Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

Ηλεκτρονικό σκάκι
Fri, Feb 23, 2024 12:00 AM
 

Συνεχίζει η εκμάθηση των φιγούρων και των κινήσεων μετά από το επιδαπέδιο σκάκι στην αυλή του σχολείου στην αίθουσα των υπολογιστών με τις δραστηριότητες του https://lichess.org/

Οι μαθητές θα αποθηκεύσουν τις φιγούρες στο σκάκι και τις κινήσεις που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάθε πιόνι χωριστά σε ένα διαφορετικό περιβάλλον του υπολογιστή του. Θα δοκιμάσουν τις γνώσεις που έμαθαν παίζοντας στο επιδαπέδιο σκάκι της αυλής. 

Μεταμορφώνοντας τη διδασκαλία με ΑΙ
Wed, Apr 10, 2024 12:00 AM

Στα πλαίσια του online σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου στα πλαίσια ενημέρωσης γύρω από τις δράσεις ευρωπαϊκής εβδομάδες code week  και σε συνεργασία με την  google οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν περιεκτικά και  ελκυστικά περιβάλλοντα μάθησης με θεματική «Ένα ταξίδι με Τεχνητή Νοημοσύνη προς την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση». 

Ο προγραμματισμός στο περιβάλλον "ΓΛΩΣΣΑ"
Mon, Sep 11, 2023 12:00 AM

Ο προγραμματισμός στο περιβάλλον "ΓΛΩΣΣΑ"