Introduction to coding using OZOBOT and OZOBLOCKLY.COM

From Monday, October 14, 2019 12:30 PM
to Friday, October 18, 2019 1:30 PM

"Scoala Gimnazială "Grigore Moisil" Năvodari

Open online activity

emilbarnat@gmail.com

Strada Plopilor 19, 905700, Navodari, Năvodari, Constanța, ROU

Introducerea elevilor de gimnaziu în lumea programării folosind programarea roboților Ozobot, dezvoltarea gândirii algoritmice și rezolvarea de probleme folosind programarea roboților Ozobot cu ajutorul limbajului de programare Blockly și al platformelor ozoblockly.com și games.ozoblockly.com .

http://gmoisilnavodari.ro

    Other (see description)
    Basic programming concepts Robotics Visual/Block programming
    Ozobot ozoblockly grigoremoisil codetoplay

Nearby upcoming activities:

Four colors,four seasons

Sun, Oct 18, 2020 12:00 AM

Activitatea de codare este integrată în desfășurarea proiectului internațional E-twining,,Four colors ,four seasons”. Cu ajutorul acestui tip de activitate am realizat diverse desene corespunzătoare fiecărui anotimp în care ne aflăm în orele de arte vizuale.La matematică am calculat adunări, scăderi și înmulțiri pentru a descoperi codurile necesare obținerii unui desen cu un personaj surpriză. Am trasat linii după intervale date pentru a obține varianta corectă de răspuns în orele de comunicare. Evenimentul internațional ,,Safety Internet Day” l-am marcat realizând diverse desene folosind activități de codare. Activitatea de codare folosită în cadrul orelor îmbunătățește abilitățile de gândire creativă ale elevilor, dezvoltă abilități de gândire algoritmică și contribuie la dezvoltarea abilităților motorii și a funcțiilor creierului.

Cod sau parolă?

Fri, Jan 22, 2021 12:00 AM

Studiul aritmeticii își dovedește practicitatea prin realizarea unor modele și desene care devin parte a unei expoziții organizate la nivel județean. Prima parte are în vedere elaborarea unor fișe de lucru de către cadrele didactice implicate, iar cea de-a doua parte pune în valoare lucrul elevilor prin utilizarea fișelor. Produsele obținute vor deveni parte a unei expoziții.

Programming without computers

Fri, Oct 30, 2020 12:00 AM

Programming without computers Kindergarten games, without computers, but with colors, numbers and directions.