PROGRAMOJ PER TE JETUAR.

Organized by:

EDU ACT

Contact email:

h_prishtina2016@yahoo.com

Happening at:

Tiranë, Albania

From Wednesday, September 4, 2019 9:00 AM
to Friday, May 29, 2020 12:00 PM

Description:

Jam mesuese matematike dhe informatike. Me pelqen shkenca dhe teknologjia.Mendoj se nxenesve te mi une ju orgonizoj ore te bukura digjitale. Deshira ime eshte qe ne te ardhmen te jene kreativ. Oret e kodimit jane risi per nxenesit e mi. Do te programojme e do perdorim microbitin per te eleminuar thatesiren e lageshtiren tepert te bimet.

This activity is for:

  • High school students

Main themes:

  • Basic programming concepts
  • Software development
  • Playful coding activities
  • Art and creativity
  • Augmented reality
  • Motivation and awareness raising

Share the activity:

September 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Nearby upcoming activities:

Coding and Micro: bits

Thu, Oct 10, 2019 9:30 AM

This project is being developed within the framework of the "21st Century Schools" program. Students in grades 6-8 will receive basic programming knowledge using Micro: bits and practicing on their Code.org accounts online. https://studio.code.org/sections/JBKVFV The project started in October as part of the European Coding Week and will continue throughout the 2019-2020 school year. Each week students gather and discuss the progress of the project phases. They are organized in groups and are trying to deliver their final product such as: Measuring humidity in school environments and in flower pots. The outputs of the project will be presented in turn by the participating learners.

Modelimi i shkronjave

Tue, Oct 1, 2019 12:00 AM

Ky aktivitet bazohet në modelimin e shkronjave me materiale të ndryshme.Ka për qëllim rritjen e aftësive krijuese te nxënësit e klasës së parë,zbatimin e njohurive të marra fitimin e shkathtësive.Rezulati i pritur është realizimi i "Librit tim të parë"

E safety internet

Mon, Feb 10, 2020 1:00 PM

It’s about safety internet days . It’s important to protect students in using safety internet through playful coding activities.