Ας προγραμματίσουμε ... EUCodeWeek

From Sunday, October 14, 2018 8:30 AM
to Wednesday, October 31, 2018 1:00 PM

3ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου

Other

Νάξος, Ελλάδα

Oι μαθητές του σχολείου μας θα ασχοληθούν με δραστηριότητες από το Code Studio και παίζοντας θα έρθουν σε επαφή με τον προγραμματισμό.

    Primary school
    Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ
Mon, Apr 15, 2024 12:00 AM

Turizm haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda bilgisayarlı  ve bilgisayarsız  kodlama etkinlikleri yapılması amaçlanmakytadır.Etkinliğin sınıfımızda ve calışmaya katılmak isteyen sınıflarda yapılması ,ürünlerin panolarda sergilenmesi amaçlanmaktadır.

Μεταμορφώνοντας τη διδασκαλία με ΑΙ
Wed, Apr 10, 2024 12:00 AM

Στα πλαίσια του online σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου στα πλαίσια ενημέρωσης γύρω από τις δράσεις ευρωπαϊκής εβδομάδες code week  και σε συνεργασία με την  google οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν περιεκτικά και  ελκυστικά περιβάλλοντα μάθησης με θεματική «Ένα ταξίδι με Τεχνητή Νοημοσύνη προς την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση». 

Ηλεκτρονικό σκάκι
Fri, Feb 23, 2024 12:00 AM
 

Συνεχίζει η εκμάθηση των φιγούρων και των κινήσεων μετά από το επιδαπέδιο σκάκι στην αυλή του σχολείου στην αίθουσα των υπολογιστών με τις δραστηριότητες του https://lichess.org/

Οι μαθητές θα αποθηκεύσουν τις φιγούρες στο σκάκι και τις κινήσεις που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάθε πιόνι χωριστά σε ένα διαφορετικό περιβάλλον του υπολογιστή του. Θα δοκιμάσουν τις γνώσεις που έμαθαν παίζοντας στο επιδαπέδιο σκάκι της αυλής.